Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołkowe M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-01, 08:51   #894
ukojenie
Zadomowienie

Dot.: Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołk

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
No wiem wlasnie, ze to nic nie da aczkolwiek dla spokoju ducha Ja przed ciaza to jadlam 30 minut po tabletce, ale jak mi gin w ciazy powiedzial, ze godzine, to teraz sie pilnuje i nie jem godzine od tabletki, bo wiem, ze to go.wno sie zle wchlania.
To w takim razie moze pomine i juz. Najwyzej w srode wezme 1,5 tabletki :P Chociaz to tez bez sensu. Ta moja tarczyca tam w sumie pracuje i jest wspomagana tabletkami, a nie wyreczana.
A to mnie zdziwilas bo mnie nikt o tym zeby w ciazy jesc godzine po zazyciu euty . Cala 1 ciaze jadlam po pol godzinie i wyniki byly ok
Ciekawe

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim tych szybko lecących ciąż

Ukojenie kurcze ty to masz przed świętami niezły zap... W pracy nie? Myślisz już żeby na pierwszej wizycie wziąć l4? Uważaj na siebie kobito

Słodka a Ty jak tam dalrj macie taki szalony ruch czy już luzniej ?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
No zapier jest ale nie ma mowy zebym poszla teraz na zwolenienie . Rownie dobrze moglabym juz wtedy po macierzynskim nie wracac
Musze pracowac do konca grudnia. Mam nadzieje ,ze bedzie mi dane cieszyc sie ciaza i pogodzic prace

Cytat:
Napisane przez LeNa 2405 Pokaż wiadomość
Załącznik 6097354
25t4d [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
wow ale masz duzy lokal dla malucha

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Chce juz czerwiec
a ja sierpien

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Ja cały czas pracuję. Na okrągło. Po 15-20 h na dobę.
Ludzi w sobotę na imprezę przychodzi ok 600.
Generalnie praca pochłonęła mnie całkowicie
ale sie rozkrecilas

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53645153]Hej dziewczyny byłam dzisiaj u okulisty załatwić opinię w sprawie porodu, nie dowiedziałam się nic, bo pani dr stwierdziła, że muszę powtórzyć badania, a na to już jest za późno i przyszłam na ostatnią chwilę. A poza tym to w ogóle powinnam do niej iść jak zaczęłam planować ciążę - myślałam, że wtedy się do ginekologa idzie, ale dobra.
Miałam też wizytę u gin i mam od niego skierowanie na cc, mały ma wg. niego teraz co najmniej 3.5 kg, w środę idę ustalić termin, ale najpóźniej 18 będę miała Aleksa przy sobie.

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No to super ,ze juz wiesz kiedy.

Cytat:
Napisane przez jols Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny nie bylo mnie tydzień a tu podobno dobre wiadomości się pojawiają?
ukojenie gratuluje II właśnie mi Dot na fb powiedziała

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

to ty już na wylocie? ale szybko minęło

Cytat:
Napisane przez jols Pokaż wiadomość
grzybobranie było a skutki mogą być niebawem widoczne testuje na Mikołaja
a ja za Ciebie trzymam z calych sil

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Jols no to kciuki

Gryzia to jak dobrzr pójdziesz to wyjdzircie w sam raz na Swieta? Ile się leży po cc?

Dla mnie jutro zaczyna się beznadziejny miesiąc, już czuję przypływ złego samopoczucia.... na 04.12 miałam termin Te święta mieliśmy spędzać z małym. Myślałam że chociaż będę miała na te śbn pełny brzuszek a tu nic i żadnych na to widoków... A i jeszcze w pt idę do gina dot na cytologie i kontrolę... A ten widok pustki na usg jest nie do zniesienia
byle do nowego roku!

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Jols kciuki za nas obie prezent pod choinkę byłby fajny
ukojenie jest offline Zgłoś do moderatora