2015-12-01, 08:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez kaaasi
Elena mój pod ciążowy podchodzi szlafroczek o taki mam http://allegro.pl/show_item.php?item=5630584305  od tego samego sprzedawcy mam 2 fajne koszule bawełniane ciążowe i do karmienia bez guzików z gumkami  akurat na ten czas porodu i na czas po nie chcę drogich bo a jak coś tam się z tym stanie w szpitalu/ubrudzę i nie odpiorę ?  ale koszule mam też te z IF również dwie także sądzę że 4 mi wystarczą na długo
Motyl lepiej dziś się czujesz? może wczoraj się przemęczyłaś za bardzo bo pisałaś że pracowity dzień ? dbaj tam o Was obie i nie forsuj się tak 
a z tą wagą maleństw naszych u mojej gin granica błędu to 200g także synek na 100% waży te 900g ale sprzęt wyliczył 1100g także wiadomo jak jest....dla mnie nie waga była taka istotna tylko postęp przez ten miesiąc, że rośnie to najważniejsze 
|
Dziękuję ładny ten szlafroczek i niedrogi , ja nie lubię pstrokacizny a ten jest ok.
Ja w ogóle nie lubię koszul, nie umiem w nich spać, dlatego kupię tańsze tylko na czas dzieciowy a potem pozbędę się ich.
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------
Motylku, a co to sa przepływy? bo ja nawet nie wiem, czy u mnie jest ok bo gin nie mówi o przepływach, o łożysku tak, ale on w ogóle jakiś małomówny podczas usg, ogląda i ogląda i tyle, potem w milczeniu pisze i dostaję tę kartkę ze zdjęciami, a nie wszystko jest opisane- dopóki mówi, że dobrze, to staram się nie stresować.
Słyszałam o pępowinie trój- i dwunaczyniowej i nawet nie wiem, jak jest u mnie, bo o pępowinie nigdy nie wspomniał. Nie wiem, czy wypada samej zapytać.
|
|
|