2015-12-01, 12:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołk
Cytat:
Napisane przez jols
nie nakręcajcie mnie  jakoś tak bez emocji cały ten cykl przeszłam
co będzie to będzie
|
nie nakręcamy tylko trzymamy kciuki 
Cytat:
Napisane przez LeNa 2405
Nio ja już po wizycie. Mały waży 832g wszystko jest Wparzadku. [emoji7]
Pokazał nam twarz. Za dwa tyg kolejne usg
|
rośnie jak na drożdżach! 
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
Plat wyniki jutro albo w czwartek bede miala  Daj znac po wizycie  Twoj maz fajny  moj tez ostatnio w gabinecie mi przypomnial o mojej karteczce z pytaniami
jols trzymam kciuki, zeby Twoje przeczucia byly mylne - pozytyw ma byc
LeNa ladnie sobie juz maluszek wazy  Super, ze rosni  Niech rosnie bąbelek 
|
ostatnio zapomniałam się spytać o te moje bóle głowy, to jak lekarz sie obrócił, to on patrzy na mnie i puka się palcem w czoło i rusza ustami, zeby lekarz nie usłyszał co mówi, w senie że ja miałam niby czytac z ruchu jego warg "głowa", do tego wytrzeszczył oczy, a ja zamiast być poważna to parsknęłam bo nie mogłam wytrzymać a potem mówie przez śmiech, o tej głowie, więc ciekawe co gin sobie pomyślał, takiej niezrównoważonej pacjentki chyba jeszcze nie miał 
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------
Cytat:
Napisane przez reniferek01
hej
byłam wczoraj na wizycie, z duszą na ramieniu bo w niedziele dużo nerwów miałam no ale! jest serduszko, moje szczęscie ma 6mm - 6t2d, wg aplikacji pokazuje mi że jest dzisiaj 6t5d wiec dużej rozbieżnosci nie ma. Póki co wszystko jest dobrze  profilkatycznie duphaston dostałam, w czwartek mam sie
zgłosić po skierowania na badania. 
|
ale super
|
|
|