2015-12-02, 09:39
|
|
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53662867]Bry
dzisiaj się wyspałam. Zapomniałam wam wczoraj napisać, że była u mnie koleżanka fryzjerka. Podcięła mi włosy, bo od kwietnia chyba nie podcinałam, i to co przez ten czas zapuściłam to mi ścięła .
Karola, a płuczesz sobie czymś to dziąsło? Napar z szałwii jest dobry, mogę polecić . Działa przeciwzapalnie.
A jeszcze chciałam napisać coś odnośnie baterii w Apple. To fakt, że baterie krótko trzymają, ale teraz praktycznie w każdych smartfonach tak jest, nie tylko w iPhonach. Im więcej korzystamy z telefonu (rozmowy, nawigacja, mobilny wizaż, internet itd), tym szybciej się bateria wyczerpuje. Za dużo aplikacji działających w tle, dużo korzystamy z telefonu nie tylko do dzwonienia i niestety szybko traci energię. Mój Młody ładuje swojego iPhona mniej więcej raz na 6 dni. Ale on nie ma żadnych dodatkowych aplikacji na telefonie. Nie rozmawia dużo (jeszcze ), więc i bateria długo trzyma.[/QUOTE]
no tak, ja byłam w szoku jak byliśmy na tym wyjeżdzie to 3 dni tel nie ładowałam, ale i też nie uzywałam 
tak to co 1,5 dnia ładuję, a moja córa na ładowarce ma non stop
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53663035]Czy się cieszę? Nie wiem, muszę się przyzwyczaić. Podcięcie było konieczne, bo miałam zniszczone włosy na końcach. Przód mam krótszy, bo kazałam jej troszkę z przodu wycieniować. Przedtem miałam przód dłuższy.
iPhone też ma wbudowaną baterię. Da sie ją wymienić, ale tylko w serwisie Apple, a to wiadomo kosztuje . Tylko, że w iPhonach tak szybko nie padają. Prędzej wymienię telefon .[/QUOTE]
a związesz włosy w kitę, ty masz chyba ciut dłuższe od moich, ja zastanawiam się właśnie czy nie wyrównać ale przez to znów będą krótsze 
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Ja od kiedy mieszkam z OC to caly czas musze nawlzac oczy 
Do tego dużo komputera i czytania.
Jak nie mam kropli to pieką i bolą mnie oczy 
|
ja też używam kropli, może nie codziennie ale tak, mimo okularów.
mam Lacrimal, bo są w dwóch buteleczkach i przez to dłuzej ważne
co by dziś tu porobić, okna mam zasyfiałe, no nie wiem przemyślę.
|
|
|