2015-12-02, 12:30
|
|
Zakorzenienie
|
Perfumy na prezent w efektownym flakonie
Zakładam nowy wątek, bo takiego wyszukiwarka mi nie pokazała.
Mam koleżankę, której kupuję perfumy w ramach prezentów, bo takie ma życzenie. Tyle że ona ma anosmię. Stosuje 4-5 psików, więc perfumy nie mogą być killerami. Nie mogą też być bardzo słodkie (typu ulep ostatnio modny), wytrawne, słone ani bardzo pudrowe, bo takich to jej mąż nie lubi. Powinny być jednak wyczuwalne i komplementogenne, bo pracuje w "babińcu" i ukrywa przypadłość.
No i oczywiście muszą być w ładnym, efektownym i najlepiej okazałym flakonie, bo skoro zapachem cieszyć się nie może, to chociaż niech na ładny przedmiot popatrzy.
Ale kicze Jacobsa odpadają, bo węchu nie ma, ale gust i owszem 
Do tej pory dostała ode mnie: Bright Crystal, DKNY Red Delicious, Miss Boucheron, J'Aime Les Fleurs, Si Lolitę edt, Tourmaline Charriola, Euphorię Spring Temptation, Incanto Shine i Signorinę Ferragamo oraz Oriens.
Cena w perfumerii internetowej nie powinna przekroczyć 150 zł, bo tak się umówiłyśmy. I nie powinien być to jednak tester.
Macie może jakieś pomysły?
|
|
|