Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-02, 18:26   #4403
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Orientowala sie ktoraś jak to jest z tym 1000zl wyplacanym przez rok jesli nie przysluguje macierzynskie? Bo gdzies wyczytalam , ze ojciec nie moze pracowac na umowe o prace ;///
Ja zupełnie co innego o tym zasiłku czytlałam, ze dochody się liczą a nie czy ktoś pracuje czy nie. I kryterium jest ilość posiadanych dzieci.
Ja napewno nie załapię się na żaden zasiłki na dziecko poza becikowym o ile każdej mamuśce bez względu na dochody przysluguje

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Ja też najlepiej mogę jeść jak mi ktoś zrobi haha :-D
Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Oooo tak... ja też codziennie piłam wyciskany sok z grejpfruta i pomarańczy, a od niedawna przeszłam na samego grejpfruta, jeszcze większy kwas i gorycz
Zaraz idę wycisnąć sok z cytrusów, odzielnie z pomarańczy oddzielnie z grejfruta.

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Anuszka, trzymam kciuki za Twoje tsh ! Mam nadzieje, ze obędzie sie bez leków, a jak juz będzie trzeba, to dobrze ze tak szybko się dowiedzialas...

Ja w 1 ciąży mialam wątpliwe tsh i ft4. Gin mi dala leki, poszłam na USG tarczycy - wyszla mala tarczyca i jakieś zmiany i podejrzenie hashimoto. A potem inny endokrynolog kazał odstawić leki, powiedzial ze w ciąży wyniki mogą się wahać. Zobaczymy, jak będzie teraz ....

Jakie macie wyciskarki do soków? Ja tez bym wypila, ale wyciskarki brak 😐
Ja mam Philipsa do cytrusów. Cos ok 100zł w MediaMarkcie. Polecam tą z Lidla za 39zł - koleżanka ma i wygląda identycznie jak Philipsa a cena lepsza :P

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Wy tu takie zdrowe rzeczy jecie, a ja właśnie wcinam cheetos duos hamburgerowe 😁 mój hit z 1 ciąży, teraz tez smakują 😋

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Wyszly mi ciała ketonowe w moczu😐 ciekawe co lekarz na to powie...

Ja dziś pulpeciki w sosie koperkowym mialam z wywarem z włoszczyzna. Na jutro mam zupę warzywną z soczewicą, a na piątek klopsiki. Już zapakowane w pudelka do odgrzania w pracy.

W lewym boku mnie coś kuję, trochę na wysokości nerek

Brzuszka jeszcze u mnnie nie widać, chociaż czuję po ulubionych spodniach że przytyłam

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora