Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy na prezent w efektownym flakonie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-02, 19:42   #18
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Perfumy na prezent w efektownym flakonie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Flakonik Feerie na żywo jest jeszcze piękniejszy Zapach też zachwyca
Mam Feerie edp i edt i koleżanka je u mnie oglądała i stwierdziła, że oko można nimi sobie wydłubać. Dlatego dostała Oriens na imieniny
Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Raczej bezpieczne

Mialam zaproponowac Omnie Coral, ale gdzies w recenzjach, chyba na wizazu, natkelam sie na opinie, ze flakonik jest brzydki i to zbilo mnie z tropu

Z tego co ty wypisalas, to ja bym stawiala na (w tej kolejnosci, zapachow nie znam) 5, na rowni 2 i 4, potem 3 i 1.

Moze Baby Doll? Tylko, ze dla mnie to zapach widmo. Kiedys testowalam i nic nie czulam
E, ładny jest. Tylko w środku mało płynu
Też skłonna jestem postawić na 5 Flacha potężna i ciężka jak to u JC. Ale zapachu nie znam. I przejdę się do Tousa powąchać H2O, bo flaszkę widziałam tylko przez szybę, ale wyglądała jak klejnot
Baby Doll zeszła na psy 8 i chyba już ostatnią flaszkę kupiłam w lipcu i wypiłam ją w dwa tygodnie, bo homeopata z niej kompletnego zrobili i do tego dosłodzili Wcześniej była jednym z moich ukochanych letnich zapachów

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Iryska75 Pokaż wiadomość
Bvlgari Omnia Coral u mnie wylądowałby w najgłębszych czeluściach szafy, okropny flakon, ale pewnie ma tyle samo zwolenników co przeciwników : )
Kropla fajnie wygląda, ale czy na żywo nie będzie kiczowata?
Oki - Omnia odpada
Kropla nie jest kiczowata - jest śliczna. Nie wiem dlaczego na zdjęciach wygląda jak plastikowa

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Nie polecam klasycznych flakonów Omnii Bvlgari- są... no... paskudne wyjątkowo, i niewygodne- zapach z atomizera słabo sikającą strużką spływa po okrągłym boku flaszki...blee..

Natomiast efektowne są klasyczne flakony tej firmy, a całkowicie skradły moje serce Charmsy- mam właśnie taką Omnię Green Jade- flakonik jest śliczny, kieszonkowy, starannie i solidnie wykonany, korek siedzi świetnie, nasadza się z charakterystycznym klikiem i nigdy nie spada w czeluść torebki.
Jeśli więc chodzi o Bvlgari to pokusiłabym się o taki właśnie niewielki flakonik, choćby tej Omnii Coral lub Ametystowej, pachnącej bzem.

A jeśli o inny zapach- to bardzo przyjemne są flakony Balenciagi Paris i Essence.
Ametyst Lalique też jest niezgorszy.

Wszystkie spełniają kryterium ceny.
Jewel Charms są urocze, tylko pojemność mają mało uroczą, bo 25 ml zniknie w dwa tygodnie
Gdzie widziałaś Balenciagi Paris i Essence do 150 zł?

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując