Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-03, 12:12   #2502
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mi wszyscy mówili,że karmnik można spokojnie kupować jak ten pierwszy nawał minie. Ale on był okropny, cyce takie ciężke,że zwykłe bez fiszbin mi np. nie był w stanie utrzymać biustu
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
A ja po wczorajszym USG wiem, że jest to możliwe. Naprawdę do tej pory też mi się to nie mieściło w głowie ale wczoraj jak ten lekarz szukał główki w nogach dziecka to zwątpiłam... Przecież to widać jak idzie kręgosłup, albo jak żebra się zmniejszają to idzie w kierunku tyłka...

Pewnie zjadła ich rutyna. Ale to Ci następni, zaraz po tych położnych z mojego posta powyżej którzy powinni zostać rozliczeni ze swojej pracy.
Daleko szukać taki sam przypadek jak u mojej starszej siostry, cały czas korzystała z opieki gin ordynatora zeby nie zapomnieć jeszcze o kompetencjach tego inteligentnego doktora. Ten chłopiec jest 2 tyg młodszy od mojej siostrzenicy. Siostra sie z ta mama zna, polecala jej nawe klinikę o ktorej wspomniała w Niemczech, tyle ze ta Pani sie dowiedziała przy porodzie a u siostry w 7 miesiącu
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora