Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciężarówki po przejściach :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-03, 16:57   #767
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Ciężarówki po przejściach :)

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
[/COLOR]I jeszcze jedno, czym leczycie przeziebienie, katar, gardło? Bo mnie męczy od niedzieli i niewiele pomaga.
Na gardło polecam ARGENTIN-T, na katar sól fizjologiczna i inhalacje np a Amolu sobie robiłam. Do tego gin kazał brac Rutinoscorbin 3x3 dziennie.

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Motylku tak biorę cały czas Lutinus 3 x 2
Ale, ale uwaga ! Progesteron w poniedziałek badałam miałam ponad 70 i doktorek odpisał z kliniki, żebym zmniejszyła Luteinę na 3 x 3
Zawsze to 3 tabletki mniej.
No i zobaczymy, mam nadzieję, że będzie ok
Ja będę go brała raczej jeszcze trochę, ze względu na moje plamienia, teraz we wtorek znowu się pojawiły
Szczerze, mam ich dość
A dzisiaj ból podbrzusza przez pół dnia
Mam nadzieję, że wszystko jest ok i to tylko rozciągająca się macica

Co do testu, mam takie same zdanie, jak dla mnie to nie jest wiarygodne badanie, które może spowodować niezły stres.

Świetne wieści u was
Podwójne 4 cm szczęście
Objawy przestały cię męczyć ?
Pochwał się brzuszkiem pewnie jest już spory
Bidactwo współczuję CI tych plamień. Wiem jakie sa stresujące, ale będzie dobrze. Na pewno!!!!!!!!! Zasłużyłaś jak mało kto na to szczęście i nikt CI go nie odbierze

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
To dwa :-D
Cudny widoczek

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja też nie umiałam zmienić, nie wiedziałam w którą stronę ją założyć. A pierwsza zmiana była po wielkiej śmierdzącej kupie i instynktownie wiedziałam co zrobić. Także nie bój się
Hahah ja tez nie wiedziałam na poczatku w która stronę, a i teraz jak zaspana jeste, to się kapnę dopiero przy zapinaniu, ze to nie tak

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Ja też takiemu bobasowi nie zmieniałam pieluchy, ale wierzę że wszystko będzie intuicyjne
Poza tym moja Sis nie raz w nocy źle założyła pieluchę i teraz ma się z czego śmiać.
Ja to boję się kąpieli
Będzie, będzie intuicyjnie.
U mnie mąż kąpie

A Gabi dzisiaj walnęła taką kupkę że pierwszy raz pod kranem Ją mylam bo on stóp do głów A ja mało nie padła po tej bombie biologicznej taka śmierdziucha Masakra była. Wszystko do prania. Łącznie z wkłądem do leżaczka. Zawsze tam walnie taką kupkę dużą. Chyba po wibracjach heheh