2015-12-04, 09:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Witajcie, kochane, po ciężkim czasie - chyba mija najgorsze 
|
Jak to dobrze, że już po.
Niby grosze, ale ona jest zniszczona. Chcesz nosić zniszczoną? Nawet za darmo? No i pokazali jak mneimam tę mniej zniszczoną stronę? Czemu tylko z jednej strony pokazana? Chyba, że to z suwakiem, to jest front? No ale mimo wszystko.
Ja wiem, że skóra nabiera uroku dopiero schodzona, sama taką wolę, ale tej już mocno zeszła "farba" 
Z drugiej strony, za 10 zł możesz się an żywo przekonać, bez większego żalu.
Sama szukam skórki, chętnie przygarnę bordo jak kto chce sprzedać W międzyczasie kupiłam na promo chłam z CCC. No wyjątkowy. Ale format mi odpowiadał i na czas zanim coś znajdę. Jednak skóra, do kolorowych, a bordowych to już w ogóle, torebek wygląda najlepiej. I jest najprzyjemniejsza w dotyku. W Tikeju widziałam jedną, jak ją założyłam, to była moja Ale jednak, mniejsza niż obecna, zatem musiałąm odłożyć. Jednak wiem na stówę, że bordo to jest to. Ja na pasku szukam, taką do przewieszenia przez ramię. w tym kolorze ciężko
Cytat:
Ja raz pod takim memem napisałam "zgadza się, tylko skąd pewność, że się nie jest idiotą", a pod drugim "Oczywiście - ONI te głupki a my - ci mądrzy" - i na tym urwało się komentowanie
|
Rewela!   klask i:
Cytat:
Taki pamiętam kawał - oszczędna rodzinka w restauracji, po obiedzie, poprosiła kelnera o zapakowanie resztek "To dla pieska" - rzekła mamusia, a dziecko na to "Hurra! Będziemy mieli pieska!"
|
Oooo taaak, klasyk! 
Cytat:
Gejogot ew. gejotik gotigej?
|

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-04 o 09:30
|
|
|