Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-04, 15:06   #1350
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
no własnie nim pomyslałam to nałozyłam już fluid na jajco.

Też mnie denerwuje poczucie klajstru i niestety po dużej dawce silikonow zaliczam wysyp no chyba ze arcana biomimetyczny po takiej rozpuście silikonowej
Bazowo uwielbiam http://www.empik.com/guerlain-meteor...1840,perfumy-p dla mnie sie nie lepi i jest super.
Collistar,Smasxboxa różowa ok, pamiętam że niezła była liftingująca z gosha tylko kupiłam na alle tester i nigdzie już jej nie widzę.

Ja niestety nie podzielam większości zachwytów blogerskich bo to co tam jest ach i oh u mnie niewypałem np. UD jest glutowata do Kanebo Sensai się nie umywa, itd.. żeby nie iść w hejt i narzekanie
W tej chwili też używam tej bazy Guerlaina i sobie ją chwalę

Co do blogerek to ja już dawno odpuściłam, niektóre za kasę to by gó...o w złotym papierku zachwalały. Tam gdzie idzie kasa tam nie ma obiektywnych ocen.
Zresztą to samo na KWC, często produkty, które mają same ochy i achy i woowy u mnie się nie sprawdzają, a te, które są niby średnie czy badziewne u mnie są rewelacją

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora