Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ambitne wizażanki część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-04, 18:29   #1036
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: Ambitne wizażanki część 6

Cytat:
Napisane przez tamtaglista Pokaż wiadomość
Ej kupowałyście na Zalando? Kupiłam prezent dla M. Nie udało mi się zapłacić kartą na stronie uk więc ostatecznie kupiłam na polskiej. Wysyłka do moich rodziców. Kupiłam w piątek, we wtorek siostra odbiera a tam zupełnie inny produkt (chciałam klasyczny pasek, z normalną klamrą, wysłali jakieś gówno). Napisałam że coś nie hallo, dostałam jakiś rabat na kolejne zakupy, siostra przygotowała to coś do odbioru przez kuriera i czekamy na kolejnego. Czas leci, ciekawe czy na święta to w ogóle dojdzie czy zostanę bez prezentu (i bez kasy, bo musiałam drugi raz zapłacić za to samo zamówienie). Ech, ślepi czy jak? A no i niby to się taaaaak rzadko u niech zdarza. Chlip chlip chlip.
Nie zamawiałam, więc nie pomogę, ale mam nadzieję, że będzie szybki zwrocik mamony i pasek na prezent też szybko przyjdzie. Tylko to głupie, że musisz płacić drugi raz za to samo
Tak

Przeglądając nieopatrzenie wielkie zasoby neta trafiłam na sklep ze słodyczami i gadżetami japońskimi. Myślicie, że mogę liczyć, że Mikołaj zrobi mi niespodziankę i przyniesie mi to?
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując