2015-12-04, 18:29
|
|
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Ambitne wizażanki część 6
Cytat:
Napisane przez tamtaglista
Ej kupowałyście na Zalando? Kupiłam prezent dla M. Nie udało mi się zapłacić kartą na stronie uk więc ostatecznie kupiłam na polskiej. Wysyłka do moich rodziców. Kupiłam w piątek, we wtorek siostra odbiera a tam zupełnie inny produkt (chciałam klasyczny pasek, z normalną klamrą, wysłali jakieś gówno). Napisałam że coś nie hallo, dostałam jakiś rabat na kolejne zakupy, siostra przygotowała to coś do odbioru przez kuriera i czekamy na kolejnego. Czas leci, ciekawe czy na święta to w ogóle dojdzie czy zostanę bez prezentu (i bez kasy, bo musiałam drugi raz zapłacić za to samo zamówienie). Ech, ślepi czy jak?  A no i niby to się taaaaak rzadko u niech zdarza. Chlip chlip chlip.
|
Nie zamawiałam, więc nie pomogę, ale mam nadzieję, że będzie szybki zwrocik mamony i pasek na prezent też szybko przyjdzie. Tylko to głupie, że musisz płacić drugi raz za to samo 
Tak 
Przeglądając nieopatrzenie wielkie zasoby neta trafiłam na sklep ze słodyczami i gadżetami japońskimi. Myślicie, że mogę liczyć, że Mikołaj zrobi mi niespodziankę i przyniesie mi to?
|
|
|