2015-12-05, 15:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53702178]To nie są kłamstwa, to jest naginanie prawdy do swoich potrzeb .
Właśnie, mycie okien. Ale dzisiaj nie będę już myła. Dopiero wróciliśmy ze sklepu.
Dzikie tłumy w Galeriach. Udało mi się kupić dynie, będzie dzisiaj zupka krem dyniowa .
Wczoraj na CNN był fajny program "Made in Poland" o nowatorskich pomysłach, wywodzących się z naszego kraju, również o firmie Inglot . Dzisiaj o 21:30 (o 20:30 w Londynie) będzie powtórka.
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
Jasia się nie odzywa, bo raz, że nie ma czasu, a dwa wiecie, że korzystanie z internetu za granicą w roamingu nie jest tanie . Wróci to zda relacje na pewno.[/QUOTE]
Hania, to sa czyste klamstwa w celu zamaskowania lenistwa I roztrzepania kolegow z branzy
Programu nie obejrze niestety, bo wieczorem bede sie kolezankowac Tylko mysle jakby to zrobic, zeby grzecznie wrocic do domku, bo jutro musze chate wysprzatac no I te kabarety wieczorkiem 
Z roamingu to sie nie korzysta, ale wifi napewno w hotelu jest.
Cytat:
Napisane przez NibyNic
U nas tez fajna pogoda.
Dobrze, że Miło wrócił.
Z M zrobiliśmy małe zakupy. Kupiliśmy mojej mamie prezent imieninowy i rodzicom skarpety na Mikołajki (mamie i teściowej takie fajne misiowate) wstawiłem obiad i leniuchujemy.
Ale, że się Jasia nie odezwała 
|
Fajna taka leniwa, rodzinna sobota. A jak sie czujesz?
|