Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-05, 19:30   #987
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53699704]Kiss super, że się poprawiło. Mój ostatnio stwierdził, że zajęcie się dzieckiem i domem to nic takiego

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cali czekam jeszcze aż przyjdą literki nad łóżeczko Aleksa i ocieplany kocyk. Poza tymi 2 rzeczami mam wszystko. I stwierdzam, że wyrodna ze mnie matka, bo kupiłam młodemu zwykłe smoczki, wcale nie patrzyłam na nic tylko wzięłam jakiekolwiek 2 jakie mi wpadły w ręce i tyle. Ja miałam nie wiadomo jakie i problemu ze zgryzem nie miałam, nosiłam tylko przez jakiś czas aparat wkładany na noc, bo miałam dziurę między jedynkami. Pojechaliśmy do dzieciowego sklepu akurat jak miałam gorszy dzień i było mi wszystko jedno.[/QUOTE]
Taaa a zobaczymy jak wasz mały się urodzi hehe
Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Jezu przestań bo puszczę pawia.Bleee .Ale z niej wstręciocha.I nic ją po takim jedzeniu nie rusza?Żadnych rewolucji żołądkowych?Przecież to starsza babka to już żołądek chyba ma wrażliwszy.
Strach coś brać z tej lodówki jak tam są takie niespodzianki.

Dziewczyny Wy też budziłyście się w nocy głodne w ciąży?
Jezu ja się budzę tak między 1 a 3 na siku i mam przy łóżku biszkopty i szklankę wody. A ostatni posiłek jem tak 21-22 właśnie żeby dłużej mnie trzymało.
Ja na jedzenie nie wstawał am w nocy. W 3 trymestrze zaczęłam kursować w nocy do toalety.

A najlepsze uczucie po porodzie to pierwsza wizyta na toalecie. I to uczucie pełnego pęcherza i jak długo się sika
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej laski

Dobre z tym papierem Dobrze, że nie ma promocji na soczki w kartoniku ze słomką

Wasze pociechy śpią z Wami czy w łóżeczkach ? Lenka od miesiąca śpi z nami Nie mam cierpliwości wstawać do niej co chwilę. Tak się rozgościła, ze łóżeczko zaczyna ją parzyć [emoji14]ala:

Z pustym brzuchem na początku jest dziwnie ... A małą istotkę z dnia na dzień kocha się coraz bardziej

Brzuchatki okres ciąży jest super ( o ile człowiek dobrze się czuje ). Te kopniaczki, czkawki eh... No nic ja już tego nie zaznam .

Kanwa je też potrafiłam jeść w nocy, ale słodycze. W sumie do tej pory tak jest

Ciężarówkeczki jak się czujecie ?

Kanwa który to tydzień? Zapinasz się jeszcze w spodniach ?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Lenka ma pleśniaki w buzi. Po jakim czasie to zejdzie ? Nie wiecie czy można coś na to kupić w aptece( pewnie nystatyna) bez wizyty u lekarza ?
Ja mam w sprayu Anaftin na plesniawki