Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-06, 11:03   #3604
MiniMonix
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
He he no Ania ladniejsze

Ja tam jak nie jedna to druga babcia sie zajmie poki do przedszkola nie pojdzie czyli minimum rok - dwa. Ale mimo to majac dziecko w domu srednio tak wrocic po 12h. O ile wroce na pol etatu to nie tragedia bo dwa trzy rwzy w tyg ale jak na caly to juz gorzej.
Wiem tez ze sie zmienilo i po pol dnia sie siedzi wiec to na plus jak dla mnie.
W ogóle typy imion zmieniały się Co chwila. Niech już to zostanie :-P

No ja 12h system pracy właśnie będę miała. Jakoś przeżyję dziecka mi szkoda tylko, bo mniej czasu spędzimy razem

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość
Oj, na nocki to wspolczuje pracowac, naprawde. Nigdy tak nie pracowalam, moj teraz na trzy zmiany robi, ale lubi to.

Nie powiem juz o pracy na 12h - plusy i minusy. Ja teraz 8-16 pracuje i tez ciezko mi cokolwiek zalatwic..

No, my prawdopodobnie w lutym sprobujemy z kredytem, a jak sie nie uda to na wynajem.

Zastanawiam sie tylko jak pracpdawca odebralby ciaze 3-4 miesiace po podpisaniu umowy..
Ja na nocki mogę bez problemu, tylko z dniem po nocy bywa różnie. Szczególnie zimą, kiedy dzień krótki. A tak to po nocy nawet na zajęcia na uczelnie się jeździło :p
My mieszkamy u mojej mamy, gdzie mamy wyremontowaną górę, tj 2 pokoje, kuchnia, łazienka. Nie mam co narzekać. Mama nawet nie pozwala się dokładać do rachunków bo wie, że odkładamy na własny dom. Kredyt u nas by wyglądał tak, że 800zl mojej pensji by szło na ratę a jeszcze opłacić trzeba będzie rachunki za media.. Więc moja wypłata to by nawet było za mało.

A pracodawca to cóż, musiałby przełkbąć :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora