2015-12-07, 08:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata
Oooo właśnie.
Dziewczyny a dajecie jakieś lampki na noc? Ja mam taką led do gniazdka ale myślałam o takiej z projektorem. Co o tym myślicie?
|
ja mam cotton balls i taką lampkę nocną, która postawię na komodzie, żeby zapalać podczas nocnego przewijania
Cytat:
Napisane przez baby montana
dziewczyny bardzo dziękuję za troskę    próbowałam od 2.12 was nadrobić, ale po prostu nie dawałam rady, dopiero teraz udało mi się wszystko przeczytać. mama i siostrzeniec wysysają ze mnie energię, ale z drugiej strony przynajmniej odpoczywam od remontu...już za jakieś 2 tygodnie możemy zacząć się przenosić tam  nie wyobrażacie sobie jak tęsknie za spaniem obok TŻa...zamieszkaliśmy razem po 6tyg bycia razem i tak strasznie brakuje mi go obok mnie. No i niestety jak nadrobiłam przeczytałam że na belly tyle się wypakowało już styczniówek...stresik jest że nie zdążymy 
jutro mam o 9 lekarza rodzinnego (kolejne zwolnienie, taką mam nadzieję), później USG i wizytę u położnego - będzie oceniał moje mięśnie kegla i da zalecenia na poród 
|
powodzenia na wizycie
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka
Niepozorna, wczoraj przed snem mialam pierwszy raz w ciazy zgage.. Okropne uczucie.. Mam nadzieje,ze to jednorazowa przypadlosc:p
|
ja bym chciała mieć kiedyś pierwszy dzień w ciąży bez zgagi ale to chyba nierealne 
Cytat:
Napisane przez czarnulax
Dzisiaj mogę się ładnie ubrać, umalować. Normalnie czad  Chyba aż pazurki nowe zrobię z wrażenia  Mamy wigilię pracowniczą. Ciekawe ile wysiedzę 
|
super baw się dobrze 
Kinga wszystkiego najlepszego Kochana lekkiego porodu i super Syneczka 
Ja już po badaniach i zaraz jadę na konsultację anestezjologiczną do szpitala
Gratuluje nowych tygodni
|
|
|