Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-07, 08:16   #3707
iola14
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Dzień dobry Mi się dzisiaj spało tak dobrze, że miałam ochotę budzik zjeść Eh chyba się zdrzemnę z synkiem

Kinga Wszystkiego co najlepsze, szybkiego, łatwego porodu. Cudownego synka i spełnienia wszystkich innych marzeń

Baby Powodzenia na wizycie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Aaaa no i zapomnialabym dzis zaczynam 34 tydzien (33+0) zostalo 49 dni do tp, a do cc 35 dni

Wyslane z Lumia920.

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Ja czekam do momentu az mnie zetnie z nog. Aaa w ogole dziewczyny dzieki za rade z ta poduszka/kocem, przespalam w koncu cala noc i nie boli mnie kregoslup. Noo bajka
Ja zamówiłam poduszkę

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Kinga wszystkiego najlepszego i przede wszystkim duuużo radości z Szymka

Ten dzień jest jakiś dziwny. Wg aplikacji już 38 tc, ja od rana miałam kopa energii, zamiast śniadania zrobiłam sobie domowy budyń bo miałam mega chcicę i teraz powoli energia mi spada o.o aż się położyłam. A chciałam do miasta do lumpka się przejechać, ale to chyba zrobię jutro w ramach wyprawy na badania. Ni chyba że jeszcze dziś będę miała kopa znowu

Dobrego dnia
38 tydzień dopiero gratulowałyśmy sobie przekroczenia magicznej 30 a tu już porody lada chwila

Wszystko mi z rąk od rana leci potrzaskałam plastikową miskę nawet nie wiedziałam, że to możliwe

Wczoraj pisałyście o mikołajkowych prezentach. Ja się niczego nie spodziewałam bo zawsze tylko dzieciom coś dajemy, a wieczorem mąż poszedł do piwnicy, do pieca dołożyć i przyniósł mi ptasie mleczko, że niby Mikołaj zostawił No rozczulił mnie
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora