Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-10, 10:04   #2256
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
No tak, ale Polly jest na początku drogi. I chce się z tego utrzymywać...no to zanim się rozkręci wszystko, trochę potrwa. I zanim zacznie mieć klientów, mając stawki takie jak maja szanujący się fotograficy/graficy...
Na początek musi sobie ściągnąć klientow i wyrobić markę, dać się poznać. Więc ceny musi mieć konkurencyjne, przystępne i zachęcające, ale też takie żeby wychodzila na plus. Może nie od razu jakiś wielki, ale żeby coś tam do przodu.
Na początek.
A jak będzie miała ceny normalne/jak wszędzie, to zginie w tłumie.

No nie wiem, tak sobie głośno myślę.
ale to jest psucie rynku i na forach/grupach foto zjadają za to
zwłaszcza jak ktoś chce uchodzić za pro
no i takim osobom, które robiły za pół darmo przez długi czas ciężko wyjść z tej szufladki. gdy podnoszą ceny ich klienci przechodzą do następnego fotoziutka co robi po taniości
lepiej od razu celować w target, który docenia umiejętności i wie za co płaci. ale nie każdemu do niego łatwo dotrzeć

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Odnośnie pytania Polly w kwestii reportażu z porodu - będę stronnicza, jako że dzieci nie planuję, ale nie wyobrażam sobie obrzydliwszego pomysłu.

Nie wiem, czy naprawdę takie mamy czasy, ze z butami należy włazić wszędzie? Zero intymności, zero prywatności, w żadnych okolicznościach człowiek nie może być ze swoimi doznaniami sam czy w gronie najbliższych? Wszystko musi być uwiecznione, sfotografowane, nagrane, nie ma znaczenia, narodziny, śmierć, choroba, wypadek samochodowy - wszędzie stado sępów gotowe uwiecznić każde zdarzenie. Przepraszam, ale tak to odbieram. A już pomysł, ze obca osoba miałaby mi się pętać po tzw.domowych pieleszach

Podkreślam, że jestem w stanie sobie wyobrazić, że ktoś może odczuwać taką potrzebę - bo rozumieć jej - nie, nie rozumiem.

podobne odczucia miałam widząc zdjęcia przedstawiające karmienie piersią. ale dla mnie kp to niemal trauma była. drażni mnie to nakłanianie ze wszystkich stron i publiczne obnoszenie się.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora