2015-12-10, 10:11
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Hehe tez sobie pomyślałam: o ciąża wreszcie dała o sobie znać 
Narzekacie że tu boli, tam boli, do sklepu zajść cieżko..ale możecie zajść. Macie taką możliwość. Wiele bym dała mieć taką  Tak więc, szukajcie i w tym pozytywów. Trzeba się doszukiwać wszędzie czegoś dobrego
Ja chyba jestem jakaś inna, bo mnie te rózowe ciuszki nic a nic nie ruszają  Wręcz odwrotnie  W rodzinie od lat wszyscy się zachwycali małą córunią szwagierki, oh i ah, a ja nic..widziałam tylko tonę przesłodzonego różu  Mam nakupionych ciuszków dla małego z motywem samolocików, samochodzików czy ciuchci i na nie nie mogę się napatrzeć. Albo taki jakiś styl a la mały raper. Rozwala mnie 
Widzę, że moja córka chodziłaby ubrana jak chłopczyca 
|
I fajnie, ze kazdy ma inny gust i styl byłoby nudno gdyby kazdy był taki sam 
Daj znac jak wizyta Lucy 
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Lola2828
Ja chyba jedna z nielicznych jeszcze jakoś sypiam codziennie do 9 chodzę spać o 23-24  tylko z przerwami na siku jakieś 2-3 razy  także nie jest źle , ale mam problemy z wyjściem gdziekolwiek bo zaraz mnie brzuchol boli  Koszmary też mnie dręczą i złe myśli już bym chciała zeby mała była z nami ... Ostatnio śnił mi się ślub tż mojego  widziałam go w garniaku i z panną młodą i nie chciał mnie nawet przytulić no masakra nakrzyczałam na niego jak się obudziłam w żartach Lucy kciuki za wizytę Kasia uwielbiam takie spontaniczne reakcje u ludzi jest radość 
|
Widze, ze mamy podobne ciaze U mnie dzisiaj 1szy raz az taka zła noc była tak to jak Ty śpię po 9-10 h z przerwami 1-2x na siku. A te sny i złe mysli to masakra
|
|
|