Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 10:30   #106
kinga1701
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ale szok!
Wlasnie dzwonila do mnie ta polozna srodowiskowa spytac jak sie czuje i czy dzidzius sie obrocil ze zyczy zdrowego rozwiazania i wszystkiego dobrego w szoku jestem chce zaplusowac chyba za ostatnie faux pas :p
Miło, mi zawsze się robi miło jak widzę sie z położną a ona pamięta wszystko co u mnie.

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
ja własnie robię listę czego mi brakuje jeszcze, czas jednak goni i dzis na zakupy sie wybieramy po ktg
Też właśnie zrobiłam i zostało mi bazę pod fotelik kupić i laktator ale to już po porodzie, a i jeszcze jeden stanik bo mam tylko jeden, a przydało by się z chyba z dwa do szpitala.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
ja też nie mam pojęcia.. ciągle patrzę na pinteresta i zszywkę i wszystko ładne ale budżet mi nadwyręża
Stwierdziłam, że kupię ramki w pepco, narysuję i sama farbkami namaluję jakieś zwierzątka na białym tle i powieszę dzieciowi nad głową
Ja mam tą moją ramkę co wam pokazywałam w niej będzie jeszcze imię i tyle. I literki już mi przyszły do domu, ale żeby je na żywo zobaczyć muszę jeszcze poczekać.

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość

Irytuje mnie nocne wstawanie do łazienki... Masakra, codziennie przez około dwie godziny w nocy mam przerwę w spaniu, leże i się męczę...
Poza tym zjadłam trzy rurki z czekoladą.... Moja cukrzyca aż się cieszy.... :/
3 rurki z kremem
Mi się skończyło wstawanie na nocne siku, ale za to rano, aż mnie pęcherz boli z ilości.

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Co do sylwestra to ja spędzę go chyba samotnie albo u sąsiadów. Mąż pracuje, bo jest muzykiem i gra w Katowicach sylwester z polsatem :p
Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Mój w tej samej branży pracuje, tylko on organizuje takie eventy.
Też w sylwestra w pracy
I wy tak zawsze sylwestra oddzielnie spędzacie?

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Mi sie strasznie ten napis podoba, w korytarzu bym chciała.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora