2015-12-10, 10:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka
Ale szok!
Wlasnie dzwonila do mnie ta polozna srodowiskowa spytac jak sie czuje i czy dzidzius sie obrocil  ze zyczy zdrowego rozwiazania i wszystkiego dobrego  w szoku jestem  chce zaplusowac chyba za ostatnie faux pas :p
|
Miło, mi zawsze się robi miło jak widzę sie z położną a ona pamięta wszystko co u mnie.
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka
ja własnie robię listę czego mi brakuje jeszcze, czas jednak goni  i dzis na zakupy sie wybieramy po ktg 
|
Też właśnie zrobiłam i zostało mi bazę pod fotelik kupić i laktator ale to już po porodzie, a i jeszcze jeden stanik bo mam tylko jeden, a przydało by się z chyba z dwa do szpitala.
Cytat:
Napisane przez magda1706
ja też nie mam pojęcia.. ciągle patrzę na pinteresta i zszywkę i wszystko ładne ale budżet mi nadwyręża
Stwierdziłam, że kupię ramki w pepco, narysuję i sama farbkami namaluję jakieś zwierzątka na białym tle i powieszę dzieciowi nad głową 
|
Ja mam tą moją ramkę co wam pokazywałam w niej będzie jeszcze imię i tyle. I literki już mi przyszły do domu, ale żeby je na żywo zobaczyć muszę jeszcze poczekać.
Cytat:
Napisane przez niezdara
Irytuje mnie nocne wstawanie do łazienki... Masakra, codziennie przez około dwie godziny w nocy mam przerwę w spaniu, leże i się męczę...
Poza tym zjadłam trzy rurki z czekoladą.... Moja cukrzyca aż się cieszy.... :/
|
3 rurki z kremem 
Mi się skończyło wstawanie na nocne siku, ale za to rano, aż mnie pęcherz boli z ilości.
Cytat:
Napisane przez niezdara
Co do sylwestra to ja spędzę go chyba samotnie albo u sąsiadów. Mąż pracuje, bo jest muzykiem i gra w Katowicach sylwester z polsatem :p
|
Cytat:
Napisane przez TheFall
Mój w tej samej branży pracuje, tylko on organizuje takie eventy.
Też w sylwestra w pracy
|
I wy tak zawsze sylwestra oddzielnie spędzacie?
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo
|
Mi sie strasznie ten napis podoba, w korytarzu bym chciała.
|
|
|