2015-12-10, 11:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
Tez place sporo za kwiaty i dekoracje 
|
Ja też... 
Cytat:
Napisane przez pannamima
Ja właśnie nie wiem, chyba będę trzymać w skarpecie, bo się będę bać 
|
Nasze pójdą do banku teściowa jest doradcą podatkowym to nam powie co i jak jeżeli niespodziewanie byśmy jakąś górę pieniędzy zebrali, ale nie przewiduję 
Cytat:
Napisane przez wildDaisy
|
Ja nawet nie mam piwnicy i serio mam nadzieję, że ludzie są już na tyle leniwi, że nie chce im się szukać prezentu dla młodych no chyba, że ktoś sam dostał gary i mi je opchnie 
Cytat:
Napisane przez magda1706
Rodzice Tż. Powiedzieli, że nam kupią super mega wypaśny zestaw garnków. Nie ważne, że nie mam gdzie trzymać już tych co mam, nie ważne, że z 10 używam tylko 4. Bo garnki zawsze się przydają... tiaaa.. jak komplet talerzy od mojej babci  Serio wolałabym, że mi dali tą kasę w kopercie. Garami Dj nie opłacę ni huhuhu 
|
Trochę współczuję.
Cytat:
Napisane przez taedio
A wiecie coś może na temat jedzenia, które wg sanepidu nie może być na kuchni ( na sali ) dłużej niż ileś tam godzin? Wczoraj się dowiedziałam, że na jednym weselu ( w naszej sali! ) w trakcie zabawy podjechał samochód cichaczem pod drzwi kuchni i ładowali do niego jedzenie  młodzi przyuważyli i zrobili awanturę a właścicielka sali na to, że takie są wymogi sanepidu
Zagotowałam się powiem Wam! Niech nam powie co się zalicza do takiego jedzenia, to nie będziemy brać. Bo to co zostanie chcemy wziąć po weselu bo w końcu za to płacimy.
Co za oszołomy!
Witam nowe 
|
Wszystko co wyszło z kuchni na salę trafia do kosza. Nie można tego oficjalnie zabierać. Takie są przepisy. Nasza restauracja na drugi dzień wyda nam wszystko, ale to co zostało w chłodniach i nie zostało podane.
Tak samo jak oficjalnie nie można swojego jedzenia dostarczać na salę. W przypadku np. zatrucia jeżeli kontrola wykaże, że jedzenie było spoza lokalu bez odpowiednich papierów to restauracja ma przechlapane tak jak i ten co to jedzenie dostarczył.
|
|
|