2015-12-10, 10:36
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Aika wszystkiego naj!
Cytat:
Napisane przez k a j a
Obudziła się zjadła i hop na brzuch i ghii ghii i sie cieszy. Usypianie było ciężkie..
Właśnie!! U mamy w volvo zepsuło się coś co brzmiało chyba jak pdf czy jakoś to tak..
Weźź mój tata to Andrzej !!!
U mnie też. Ja gotuje co mi pasi a,tz nie ma wyjścia :p ale on w sumie wszystko lubi
Gratuluje!!
Lena obudziła się znów o 5.30 ale siłą ja lulałam aż,zasnela i obudziła się o 7.30 :p
Sąsiad z,dołu pewnie słał mi tam bo łóżko mam przy kaloryferze i się niesie więc jak ja słyszę jak leze w łóżku jak kicha to darcie Leny też musiał nieźle słyszeć :p
Ale dobrze mu tak dziadowi 
|
Hahaha
Ty, moj tata tez...
Cytat:
Napisane przez Cos_
Witam sie w drodze do pracy i oczami na zapalki. Patryk nie spal od 00:30 chyba do 2 albo 3. W koncu wzielam go do lozka i bujalam na poduszce. Niewiem czy to zeby czy co to :/ rano mial 37 :/
Mehja kladz sie kladz.
Szuu musze nadrobic kilka postow na blogu  a jak tam w pracy.?
|
jaka praca? Poszłam do pracy? 
Cytat:
Napisane przez sylwusiach
Wspolczuje .. Mam nadzieje ze odespisz
Szuuu ale sen ..
U nas noc w miare. Mala obudzila sie w nocy. Tz odkladal ja do lozeczka 3 razy ale plakala coraz glosniej wiec wzielismy ja do lozka I spala do 6:30  zjadla I kreci sie na lozku
Szuu podoba mi sie to co I w jako sposob piszesz na blogu  czekam na kolejne wypisy!
|

Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Cześć,
Szuu- okropny sen..
Mehja- współczuję nocki
Cos- oby to nie była choroba u Patryczka
U nas noc ok. Jedna pobudka. Ale gorączka ciągle jest. I biedactwo albo nie chce albo nie może jeść. Płacze co chwila przy cycu... Martwię się o niego [emoji20] może to uszko go boli. Wczoraj lekarz nie zajrzał mu do uszu.
|
jejku co to moze być 
Cytat:
Napisane przez siacha_ck
Biedne
Szuu straszny sen
Zaprowadziłam Wiki do przedszkola, teraz zjadlam śniadanie a moi mężczyźni dalej śpią
Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka
|
jak wiki w przedszkolu ? Lubi chodzić?
Cytat:
Napisane przez sylwka321
O matko, nie lubię takich snów.
No my do mieszkania to chyba powinno być ok, choć nie wiem czy będzie dobrze działała, bo jednak co oryginał to oryginał
Oj współczuję nocy, ja też dziś nireyspwna
Noo toż to oczywista oczywistość
Kurcze może to faktycznie uszko, dziewczyny chyba kiedyś pisały że jak dziecko płacze przy jedzeniu to może wskazywać na zapalenie ucha
|
Spróbuj najwyżej odsprzedasz
Cytat:
Napisane przez Marei
zgadzam się z tobą w 100%. Nie zagląda się komuś w cycki. Każdy ma wybór, to jest jego sprawa co wybierze.
Jak byłam w pl też się stresowałam karmić publicznie. Na szczęście coraz częściej pojawiają się pokoje do karmienia lub przewijania. A jeśli nie, to ludzie się przestawili troszkę, na plus dla publicznego kp. Tu w de ludzie są bardziej otwarci i nikogo nie zgorszylo, jak siedem dziewczyn w kawiarni przy stoliku naraz karmiło swoje dzieci (spotkanie z kursu przedporodowego).
Swoją drogą wyjechałam 4 lata temu i muszę powiedzieć, że mentalność ludzi w Polsce się zmienia, zauważyłam dużą różnicę. wyrosło to pokolenie europejskie (w sensie my), było za granicą, widziało inne rzeczy.
|
Sa fajne pokoje do karmienia np w smyku, sa gorsze np w gąsior house ale czasem wstawia fotel do kibla i nazywają to pokojem do karmienia
Ja marze o tym żebym mogła oczywiście dyskretnie nakarmić dziecko w knajpie nie rozglądając sie nerwowo na boki czy mnie kelner nie wyprosi bo i o takich przypadkach słyszałam 
A znowu jak pierwszorazowego poszłam na spacer to karmiłam butla i jakaś babka "takie maleństwo butla?" No ja ☠☠☠☠☠☠☠e nie dogodzisz
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
|
Ja to czuje sie nadmatką jak słyszę wycie juz trzecia godzinę 
Cytat:
Napisane przez k a j a
To ja bym wolała se,sama wziąć odkurzacz i odkurzyc raz dwa :p
Lena ma drzemkę a ha idę coś zjeść na,śniadanie ale nie,wiem coo 
|
programujesz dziada na powiedzmy 10 i o 9.55 wychodzisz na spacer. Wracasz i masz błysk (albo syf bo roomba stoi na środku z wciągniętymi sznurówkami i wiszącymi trampkami )
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
Aika a ja jestem niematka 
|

Cytat:
Napisane przez Aika213
Współczuje nocek.
Moja niby spała ale krecila sie cały czas
Bidulek
To ja zła matka jestem. No cóż jakos z tym muszę żyć
|
ciesz sie ze chociaz matka jestes 
Cytat:
Napisane przez Marei
Szuuu też dzisiaj miałam zły sen, topiliśmy się z małym. Na szczęście się uratowalismy, ale nie mogłam pół nocy zasnąć.
|
Jeżu 
Cytat:
Napisane przez mehja
Aika ooo wszystkiego co najlepsze! Spelnienia marzen
Szuuu wlasnie, co z ta szwagierka? Bo az nie moge uwierzyc
Fartuch kolejnych baardzo szczesliwych lat!
|
jak Konrad przestanie wyć to wejdę do k i napisze
Cytat:
Napisane przez fartuch
4 
|
najlepszego!
Cytat:
Napisane przez country111
to i dla mnie koronę poproszę.
Fartuch najlepszego
Zrzuciłam sobie przewijak na dużego palca  boli jak jasna cholera
|
auu
Cytat:
Napisane przez Princesika
Szuuu a jaki Ty masz zestaw do hybrydy? Polecasz?
|
semilaca i lampę z lidla, bardzo polecam 
Cytat:
Napisane przez Princesika
Od Andrzejow to sie tu prosze odstosunkowac 
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------
Ja bym tez chciala ten odkurzacz chyba. Kurcze moze wtedy zwykly nie musialby stac na wierzchu caly czas a wystarczyłoby nim odkurzyc raz w tygodniu a codziennie puscic tamten?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Aika sto lat 
Fartuch najlepszego 
|
Nawet nie, raz na miesiąc za szafami by wystarczyło 
Roomba do małego mieszkania bez schodów, wysokich progów itp jest ok, ale powinna kosztować max kafla. Ale i tak ja kocham przy tym ☠☠☠anym siersciuchu (dzisiaj nie wytrzymałam i wywaliłam go na balkon)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Marei jak wyczesujesz kota? Udaje Ci sie tak zeby nie kluczył wszędzie?
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
Kłaczył
A tam wyżej miało być fashion house a nie gąsior 
|
|
|