Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-10, 10:36   #543
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

Aika wszystkiego naj!

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Obudziła się zjadła i hop na brzuch i ghii ghii i sie cieszy. Usypianie było ciężkie..

Właśnie!! U mamy w volvo zepsuło się coś co brzmiało chyba jak pdf czy jakoś to tak..

Weźź mój tata to Andrzej !!!

U mnie też. Ja gotuje co mi pasi a,tz nie ma wyjścia :p ale on w sumie wszystko lubi

Gratuluje!!

Lena obudziła się znów o 5.30 ale siłą ja lulałam aż,zasnela i obudziła się o 7.30 :p

Sąsiad z,dołu pewnie słał mi tam bo łóżko mam przy kaloryferze i się niesie więc jak ja słyszę jak leze w łóżku jak kicha to darcie Leny też musiał nieźle słyszeć :p
Ale dobrze mu tak dziadowi
Hahaha

Ty, moj tata tez...

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Witam sie w drodze do pracy i oczami na zapalki. Patryk nie spal od 00:30 chyba do 2 albo 3. W koncu wzielam go do lozka i bujalam na poduszce. Niewiem czy to zeby czy co to :/ rano mial 37 :/
Mehja kladz sie kladz.
Szuu musze nadrobic kilka postow na blogu a jak tam w pracy.?
jaka praca? Poszłam do pracy?

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
Wspolczuje .. Mam nadzieje ze odespisz

Szuuu ale sen ..

U nas noc w miare. Mala obudzila sie w nocy. Tz odkladal ja do lozeczka 3 razy ale plakala coraz glosniej wiec wzielismy ja do lozka I spala do 6:30 zjadla I kreci sie na lozku

Szuu podoba mi sie to co I w jako sposob piszesz na blogu czekam na kolejne wypisy!

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć,

Szuu- okropny sen..

Mehja- współczuję nocki

Cos- oby to nie była choroba u Patryczka

U nas noc ok. Jedna pobudka. Ale gorączka ciągle jest. I biedactwo albo nie chce albo nie może jeść. Płacze co chwila przy cycu... Martwię się o niego [emoji20] może to uszko go boli. Wczoraj lekarz nie zajrzał mu do uszu.
jejku co to moze być

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Biedne

Szuu straszny sen

Zaprowadziłam Wiki do przedszkola, teraz zjadlam śniadanie a moi mężczyźni dalej śpią

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka
jak wiki w przedszkolu ? Lubi chodzić?

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
O matko, nie lubię takich snów.
No my do mieszkania to chyba powinno być ok, choć nie wiem czy będzie dobrze działała, bo jednak co oryginał to oryginał

Oj współczuję nocy, ja też dziś nireyspwna

Noo toż to oczywista oczywistość

Kurcze może to faktycznie uszko, dziewczyny chyba kiedyś pisały że jak dziecko płacze przy jedzeniu to może wskazywać na zapalenie ucha
Spróbuj najwyżej odsprzedasz

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
zgadzam się z tobą w 100%. Nie zagląda się komuś w cycki. Każdy ma wybór, to jest jego sprawa co wybierze.

Jak byłam w pl też się stresowałam karmić publicznie. Na szczęście coraz częściej pojawiają się pokoje do karmienia lub przewijania. A jeśli nie, to ludzie się przestawili troszkę, na plus dla publicznego kp. Tu w de ludzie są bardziej otwarci i nikogo nie zgorszylo, jak siedem dziewczyn w kawiarni przy stoliku naraz karmiło swoje dzieci (spotkanie z kursu przedporodowego).

Swoją drogą wyjechałam 4 lata temu i muszę powiedzieć, że mentalność ludzi w Polsce się zmienia, zauważyłam dużą różnicę. wyrosło to pokolenie europejskie (w sensie my), było za granicą, widziało inne rzeczy.
Sa fajne pokoje do karmienia np w smyku, sa gorsze np w gąsior house ale czasem wstawia fotel do kibla i nazywają to pokojem do karmienia

Ja marze o tym żebym mogła oczywiście dyskretnie nakarmić dziecko w knajpie nie rozglądając sie nerwowo na boki czy mnie kelner nie wyprosi bo i o takich przypadkach słyszałam

A znowu jak pierwszorazowego poszłam na spacer to karmiłam butla i jakaś babka "takie maleństwo butla?" No ja ☠☠☠☠☠☠☠e nie dogodzisz

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Ja to czuje sie nadmatką jak słyszę wycie juz trzecia godzinę

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
To ja bym wolała se,sama wziąć odkurzacz i odkurzyc raz dwa :p

Lena ma drzemkę a ha idę coś zjeść na,śniadanie ale nie,wiem coo
programujesz dziada na powiedzmy 10 i o 9.55 wychodzisz na spacer. Wracasz i masz błysk (albo syf bo roomba stoi na środku z wciągniętymi sznurówkami i wiszącymi trampkami )

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Aika a ja jestem niematka

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Współczuje nocek.

Moja niby spała ale krecila sie cały czas

Bidulek

To ja zła matka jestem. No cóż jakos z tym muszę żyć
ciesz sie ze chociaz matka jestes

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Szuuu też dzisiaj miałam zły sen, topiliśmy się z małym. Na szczęście się uratowalismy, ale nie mogłam pół nocy zasnąć.
Jeżu

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Aika ooo wszystkiego co najlepsze! Spelnienia marzen

Szuuu wlasnie, co z ta szwagierka? Bo az nie moge uwierzyc

Fartuch kolejnych baardzo szczesliwych lat!
jak Konrad przestanie wyć to wejdę do k i napisze

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
4
najlepszego!

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
to i dla mnie koronę poproszę.

Fartuch najlepszego

Zrzuciłam sobie przewijak na dużego palca boli jak jasna cholera
auu

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Szuuu a jaki Ty masz zestaw do hybrydy? Polecasz?
semilaca i lampę z lidla, bardzo polecam

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Od Andrzejow to sie tu prosze odstosunkowac

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Ja bym tez chciala ten odkurzacz chyba. Kurcze moze wtedy zwykly nie musialby stac na wierzchu caly czas a wystarczyłoby nim odkurzyc raz w tygodniu a codziennie puscic tamten?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Aika sto lat
Fartuch najlepszego

Nawet nie, raz na miesiąc za szafami by wystarczyło

Roomba do małego mieszkania bez schodów, wysokich progów itp jest ok, ale powinna kosztować max kafla. Ale i tak ja kocham przy tym ☠☠☠anym siersciuchu (dzisiaj nie wytrzymałam i wywaliłam go na balkon)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Marei jak wyczesujesz kota? Udaje Ci sie tak zeby nie kluczył wszędzie?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Kłaczył

A tam wyżej miało być fashion house a nie gąsior

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora