Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-10, 12:45   #566
Domincia_1987
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
O ☠☠☠☠a a teraz w szpitalu bioenergoterapeuta rozpalił kadzidełka i odsuwa zła energię wywołana rentgenem

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

W prokuraturze by przeszedł... To poważna praca w takim razie musi byc... Moze gosposia księdza?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ciepła posadka na plebani

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Byla taka sytuacja z tym malzenstwem ktore sluchalo znachora i nie dawali coreczce mleka, nie pamietam czym ja karmili ale zmarla z wycienczenia. Miala chyba pol roku (?) i wazyla 3,5kg. Ostatnio ruszyl ich proces
Pamiętam, strasznie głosno o tym było, co tacy ludzie muszą mieć w głowie żeby aż tak dać się zafiksowac ...

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja ogólnie nie oglądam na dobre i na złe, tylko chciałam zobaczyć akurat to ja oglądam barwy szczęścia i m jak milosc
Ja barwy i na dobre i na złe - zaraz sobie włacze wczorajszy odcinek na vod onet bo dziecko poszło w kime po spacerze

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Ej ja też chcę ja dostałam z hippa tylko jeden sloiczek i łyzeczke niebieską. Ty się zapisałaś na jakieś testowanie czy co?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

uwielbiam ta reklamę https://www.youtube.com/watch?v=Afgayo6N3dk
Mnie ta reklama za każdym razem cholernie wzrUsza - jest taka swiateczna i łapie mega mocno za serducho

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora