Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-10, 18:11   #3104
domick
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
nie wyobrażam sobie takiej współpracy, zwłaszcza, że skoro są tacy ekspansywni, to do ostatniej chwili nie wiedziałabym, czy nie zrobią czegoś po swojemu. Mam nadzieję, że Twój tato im pokaże, kto tu rządzi, bo oni chyba nie zdają sobie sprawy z tego, że wcale nie oni, bo kilka takich akcji i nikt nawet tam nie zadzwoni..
Jeśli chodzi o współpracę w Różowym Kontrabasie, to nie mam nic do zarzucenia. Pani menadżerka, bardzo spokojna, zrównoważona, godziła się na wszystko, co mówiłam i nic mi nie narzucała. Gdy ją zapytałam o radę, to dopiero powiedziała swoje zdanie, nie było mowy, że ja jej mowię, że chcę takie kwiatki, czy takie serwetki, a ona, że nie, bo będzie brzydko. Nie mówiąc już o innych "spostrzeżeniach", gdzie fotograf ma nam robić zdjęcia itd...
No wkurzyłam się :P niby nie moja sprawa, ale jak ja nie cierpię takich ludzi to....
Ja też nie cierpię takich ludzi... i bardzo się martwię, choć po wczorajszej rozmowie taty z nią ciut się uspokoiłam. No właśnie, mam wrażenie że właścicielce zależy na tym żeby było ładnie, ale tak jak jej się podoba a nie młodym. Bo powiedziała, że jak będzie za mało osób to źle to będzie wyglądało wizerunkowo... masakra.
domick jest offline Zgłoś do moderatora