2015-12-11, 20:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Cytat:
Napisane przez wildDaisy
To mu przypomnij! Zrób kolację, kup winko i czekaj na niego  Przecież to nic złego, że zapomniał skoro jest zapracowany. Ale też nie znaczy, że nie możecie fajnie spędzić tego dnia  Nie złość się na niego i nie smuć! Albo nawet zrób niespodziankę jak nie chcesz przypominać 
|
Wiesz co powiem szczerze, że mi się już nie chce czekać na niego,mówi, że będzie o 20.. jest 20 dzwonię a on że będzie o 22 i mam mu głowy nie zawracać bo im częściej dzwonię to mu dłużej schodzi.. dzwonię o 23.30 to oburzony o co mi chodzi skoro go nie ma to jeszcze nie skończył i wróci jak skończy.. Dom to nie jest hotel do cholery... I naprawdę nie widzę sensu w Tym żebym latała koło niego z kolacyjkami i czekała na księcia do nocy a on ma wszytko w upie bo pracuje przecież! Też bym tak mogła pracować szef mu zamawia pizzę na warsztat albo co tam chce muzyczka leci co chwilę ktoś znajomy przejdzie to i pogadać jest z kim... A ja jestem ta najgorsza bo mam cały czas problem.
|
|
|