2015-12-11, 22:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Cytat:
Napisane przez wildDaisy
Ja się wydzieram, wydzieram, aż wszystko z siebie wyrzucę i już mi jest lepiej  Np. nie potrafię się obrazić i nie odzywać, nie potrafię sobie tego wyobrazić, nawet na jakąś godzinę czy dwie nie mogłabym się obrazić. Muszę wykrzyczeć, złość minie i wtedy na spokojnie wszystko sobie wyjaśnić. Mój facet mi mówi, że wydzieram się jak Cyganka  Ogólnie ja jestem strasznie głośna 
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------
Ja tak samo 
Gadam, gadam, gadam, gadam, gadam, długo nic...................... ........................ i dopiero myślę
Mamy na wątku panie psycholog! Mogą nam wystawić diagnozę, że jesteśmy 
|
Które?!?!? Dziewczyn proszę o wyrok... Wiem że jestem zdrowo pierdo!*ieta, nie panuje nad emocjami, strasznie szybko się denerwuje.. W ogóle mam chyba rozdwojenie jaźni bo się śmieje aż coś mi się przypomni i się drze, do tego mam skacząca tarczyce nad która też nie panuje z reszta.. Da się to leczyć czy już mam miejsce w psychiatryku sobie rezerwować??
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
Nie pozostaje mi nic innego jak iść się umyć, otworzyć winko wypić kieliszek i iść spać. Lepiej żeby przejechał jak już będę chrapać..miał być o 22 już nawet do niego nie dzwonię bo to bez sensu..
|
|
|