Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-11, 22:27   #4775
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Przyznam szczerze ze nadrobilam tylko kilka ostatnich stron, miałam dziś dzień zajęty wiec czasu nie było na wizaz niestety. W południe wyszłam z małym do tej koleżanki z rowiesnikiem Filipkiem i siedziałam u niej trochę. Początkowo chłopaki się wystraszyly siebie i obaj się poplakali ale potem troszkę się razem pobawili zrobiłam kilka fotek jutro wkleję na fejsa
Później byliśmy na godzinnym spacerku, jak wróciłam to gotowalam obiad, potem bawiłam się z małym, kolacyjka kąpiel i tak zlecial dzień.

GOSIAK zdrówka dla Martynki!

MAJKA jak Ty się czujesz dziś, bo wczoraj coś Cię brało?

DOMIMA biedny Olafek, teraz już masz pewność 200% ze to jajo mu nie podchodzi. ..

KANA podziwiam Cię za te obiadki i pomysły na nie serio!
Kicham ale daję radę
Dziękuję że pytas :-*

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie mieliśmy "terenu", wszystkie wizyty, spacery itp. układamy tak aby obiad jeść w domu, ale w gruncie rzeczy jesteś w stanie wszystko wcześniej przygotować, zupka do słoika, odgrzewasz w mikrofalowce. Na wakacjach to wiadomo, większy problem, ale też do ogarnięcia. Z tym, że chciałbym tak zrobić, by do wakacji przyzwyczaić Mała do w miarę normalnego jedzenia tak żebyśmy mogli wyjechać gdzieś na spokojnie z opcja all inclusive. Byliśmy ze znajomymi, którzy mają synka (wtedy 18m) i jadl hotelowe jedzenie - zupy, rybki, generalnie dało się zorganizować to tak, aby dla niego wybrać rzeczy delikatne i lekkostrawne. Zresztą są chyba hotele z dziecięcym menu 😉

My byliśmy z synkiem 22 miesięcznym. Troche jadł hotelowych dań ale on wybredny do dziś Mielismy ze soba dania obiadowe w pkastikiwych pojemnikach chyba z hippa bo w samolocie te szklane niby mogą sie pootwierac. Nie wiem czy to prawda

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby tak było. Widzialam jak Maciek Niezawsze się zabrał do niego, nie wywrocil się, ładnie szedł 😉 jedynie co zauwazyla Niezawsze to ze nie ma hamulcy ale nie wiem czy jakis inny może ma?
Ja mam ze smyka i nie ma. Nawet nie wiedziałam że może miec...

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Zbieram się spać. Spokojnych nocek życzę
Dobranoc

Madzixx - planowałam za tydzień gluten wprowadzić bo czekalam po antybiotyku ale mamy wysypke i nie wiem jak to będzie

Dzięki za odp.odnosnie fotek. Będę próbować