Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-11, 23:46   #1123
lucy111
Zadomowienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zmotywuj go niech więcej w domu robi, to może jakiś remoncik zrobi

Wiecie co, przykro mi się zrobiło. Wczoraj przed południem mama do mnie dzwoniła czy jadę na wizytę i żebym jej coś przy okazji załatwiła. Po wizycie nawet nie zadzwoniła zapytać czy wszystko ok, a wiedziała że będę mieć usg i badania robiłam. Dzisiaj do niej dzwoniła to też się nie zapytała

I jeszcze mnie babcia TŻta strasznie wpieniła, bo mi próbuje MOJE dziecko wychowywać po swojemu. A teściowa dzisiaj próbowała wyciągnąć ode mnie informację ku której płci się lekarz skłania i ona po mnie widzi () że będzie miała wnusię
może po ksztalcie brzucha rozpoznaje
co za kobieta, mówiłaś że nie powiesz to po co drązyć temat...

Cytat:
Napisane przez sunshine1551 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,ja tylko na chwilę wpadam, mam skierowanie do szpitala z podejrzeniem cholestazy ciężarnych. Na dodatek szyjka mi się skrucila i ma teraz 2,68
Trzymaj się i dawaj znać jak tam
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Tabaska a cholera wie

Musiałam wejść na koma napisać moje przemyślenia hahha

Wyszłam z pod prysznica i smaruje brzuch - naszla mnie taka myśl ze teraz mam na nim tyle włosów ze mogłabym wsiąść taka wlosiasta szczotkę dla niemowląt i czesać nią brzuszek haha po smarowaniu je najbardziej widać caly brzuch zarósł!! Dobrze ze na biuście nie mam włosów heheheh
włosy na brzuchu są obrzydliwe, dobrze, że to jednak mąż ciągle ma więcej
no i nasze po ciązy znikną (mam nadzieję )
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora