Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-12, 09:27   #1135
GGI
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

[QUOTE=Sunmade;53773422]Żyję jakoś :p

Leżę non stop podłączona pod kroplowke, odłączaja tylko o 5 rano na godzinę i po południu o 17 na godzinę. Wtedy jest czas, żeby się umyć itd. Nie chcą mnie wypuścić bo chyba jestem ciekawym przypadkiem, dziewczyny z sali się śmieją ze one nie są tak dobrze traktowane jak ja przez lekarzy i położne :p

Może mnie wypuszcza jakoś w tygodniu bo nic wielkiego się nie dzieje. 3 razy dziennie mam ktg mimo dosyć wczesnej ciąży jak na to badanie. Myślałam, że to taka mega przyjemność słuchać serduszka swojego maleństwa przez pół godziny. Ale dla mnie to stres. Tętno małego szaleje od 150 do spadków nawet do 70, które się utrzymują chwilę a ja wtedy się modlę, żeby szybko przyspieszyło... Wczoraj biło przez całe ktg trochę za wolno...

A poza tym to oby do poniedziałku, dzwonie kolo południa po wyniki amniopunkcji.

Wiem Kochana że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, najważniejsze że masz opiekę jak sama ujęłaś troskliwą a to już bardzo duży plus i że wszystko idzie w dobrym kierunku.