Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-12, 10:34   #405
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ja pracuje od 2 tygodni tylko, ze na 3/4 etatu od 9-15.. Weekendy mam wolne..

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

A mnie najbardziej wkurza jak ja ugotuje obiad a on nie dość że późno wraca to jeszcze jest po jakieś pizzy!!
Tez mnie to irytuje. I jeszcze te pretensje jak dzwonie spytać kiedy będzie. Ale jak ja nie odbieram to wielka obraza.
Widzę, że nie tylko ja miałam wczoraj zły dzień. Było mi smutno, zimno i źle, to się położyłam na chwile do łóżka. Obudziłam się dzisiaj o 6 w spodniach, swetrze i bluzie P.
Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Hej,
Można dołączyć?
Jesteśmy z Tż razem od 4 lat.
21 listopada Tż mi się oświadczył i dość spontanicznie zdecydowaliśmy, że 2016 to będzie nasz rok.
Mamy już ustaloną datę 14 sierpnia.

Generalnie z przygotowań mamy niewiele: msza w Kościele + nauki + sala.
Widzieliśmy się z 2 fotografami, ale ostatnio znalazłam trzeciego i myślę, że to będzie właśnie ten . Kamerzysty nie chcemy. Mamy też wstępnie wytypowane zaproszenia

Co do zespołu, mamy na oku 3. Powiedzcie proszę, czy czy Wasze zespołu grają w 100% na żywo? bo my mamy informację od jednego zespolu, ze grają wszystko na żywo, a mamy też jeden zespół który słyszeliśmy na weselu znajomych i bardzo nam się podobał, ale okazało się, ze oni mają nagrany swój podkład i tylko "dogrywają". I byliśmy na nich prawie zdecydowani, a ta informacja mnie jakoś zniechęciła...Zastanawiam się czy słusznie

Toż się rozpisałam na "dzień dobry"
Witaj Mój gra i prowadzi na żywo.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora