Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-12, 14:30   #2392
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dawne Kerastasy i Sebastian. Ale to byli daaaawne czasy. Już Jajco nie dawało rady. Specjlanie się nie fatyguj,zużyj sobie, bo mi zależy obecnie stricte na emolientowej masce, gęstej jak masło, pewnie coś na shea/awokado, a protein prącie borze Mam ich pod dostatkiem. Obecne Kerastasy jakoś nie mam zaufania, chyba pomerdali w formułach, bo stary Nectar Thermique, był cudem w tubce dla mnie, a kupiłam nowy i nędza na poziomie Glis kury. Kupiłam dawno i promo i mini, więc jakoś strasznie do tyłu nie byłam, ale no mimo wszystko, oszukaństwo Także mam dystans. Jeszcze sobie na spokojnie posuzkam w neciku, ale na święta chciałabym trochę być glossy
A no dobra.
To jej skrobnę,ze jak mają coś łobrzydliwie tluste i przeciążające klientkom włosy, to ja to chcę , niech zbiera, albo niech daje cynka co takiego mieli

Chociaż M ostatnio bardzo chwalila tego olaplexa, że nawet w domu wychodzi i daje super extra efekt..tylko tzreba przestrzegać wytycznych, bo fryzjerzy przeważnie pierdzielą i wychodzi siano, albo nie bylo różnicy przed i po.
To moge dopytać , jak to w domowych warunkach ogarnąć, żeby dobrze bylo
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora