Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-13, 03:28   #935
niezdara
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Ja się obudziłam na siku, potem wyszła zgaga bo poddałam sie i kupiłam cheetosy wczoraj na wieczór i juz nawet bałam sie mierzyć cukier... Potem koty stwierdziły ze jak już wstałam to są głodne. A potem dostałam krwotok z nosa no, więc nie śpię :p

---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U nas kapanie w lazience odpada bo mamy zimno. Najlepiej by bylo w salonie albo u nas w sypialni. Myslalam wczesniej ze moze na podlodze? Zobacze. Tz jutro kupi wanienke i bedziemy myslec. W razie wu stojak mozna dokupic zawsze.

Russian dobrze ze nadal w dwupaku

Dziewczyny widze ze cos slabszy dzien dzis u Was - odpoczywajcie duzo! To najlepsze co teraz mozecie zrobic dla siebie i Waszych dzieci.

U nas full przytulania dzisiaj. Najpierw do poludnia ja i tz a wieczorem 2,5h siedzialam z malym nakarmilam go z butli, pieknie je z piersia na razie kaza poczekac ok tygodnia - nie wszystko na raz.

I polozna sama mowi ze widaaac efekty kangurowania - mlody pieknie i miarowo oddycha, jest cieply, spokojny, ladnie je, ma dobre cisnienie. Takze ciesze sie ze tu tego nie ograniczaja bo to bardzo wazne. Poza tym sluchamy sobie Mozarta i Vivaldiego Mozart podobno dobrze wplywa na wczesniaki bo ma miarowe dzwieki itp. A Vivaldi bo w ciazy duuzo sluchalam 4 por roku. I wierzcie albo nie ale mlody zareagowal jak mu puscilam takze to tez dobry sposob na 'powrot do brzuszka'

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dotka, Mozart świetna sprawa ale dodajcie do tego śpiewanie kołysanek jakichkolwiek, bez względu na umiejętności wokalne. Mały się dodatkowo wyciszy, zwiększy mu sie poczucie bezpieczeństwa. On kocha najbardziej Twój głos

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora