Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kocham przyjaciela
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-13, 08:51   #9
justanotherbrick
Raczkowanie

Dot.: Kocham przyjaciela

Cytat:
Napisane przez izoolka Pokaż wiadomość
Lubisz sport? zapisz się na jakieś zajęcia. Jak lubisz sztuki walki to np tam jest bardzo dużo mężczyzn Jak nie to np siłownia? Poznaj kogoś nowego, idealizowanie i wymyślanie co by było, jakby to było wspaniale itd nie ma związku z rzeczywistością. Baw się, jesteś młoda. Całe życie przed Tobą, chyba nie chcesz zmarnować swoich najlepszych lat na rozmyślaniu kiedy Twój przyjaciel będzie dostępny?
Kurczę, tylko co z tego że się znajdę w grupie nowych mężczyzn, kiedy znów wszyscy będą zajęci. Nie żartuję - w tym roku poznałam wyjątkowo dużo (jak na mnie) nowych facetów i praktycznie każdy zajęty, a jak już trafi się cudem wolny, to ma mnie gdzieś. I tak, próbowałam sama zagadywać czy jakoś delikatnie nawiązać kontakt, i nic z tego. Trochę to demotywujące.
Na dodatek ja jestem taka, że nie lubię robić rzeczy sama. Znaczy wiadomo, do kina pójdę, ale jakieś podróże, wypady na ściankę wspinaczkową, koncerty, eventy - nie czerpię z tego za dużo radości jak idę sama. A koleżanek z którymi mogłabym iść za wiele nie mam.

Wiem że to brzmi jak wymówki, ale tak jest. No i mam pecha, że wszędzie trafiam na same baby - wcześniej w klasie, teraz na roku, w grupach na studiach, nawet uprawiając sport (mimo że kocham sport raczej ekstremalny). Byłoby łatwiej gdybym była lesbijką
justanotherbrick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując