Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-13, 13:31   #1036
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Ewusia lejesz mi nadzieje w serce wizyta w piątek wiec zobaczymy co tam słychac bylaby baaaardzo mila niespodzianka swiateczna

Czarnula a jak daleko macie do szpitala? Ja na poczatku rozważalam właśnie jeszcze jeden szpital ale on lezy w okolicach Krynicy Zdrój czyli typowo górskie tereny gdzie juz nieraz zamiec sniezna paralizowala ruch no i pomimo tego ze wiadomo ze porod nie trwa kilka minut to balabym sie końcem stycznia tam bujac... no chyba ze z łańcuchami na kołach [emoji14]

Moj Tż tez bardzo dobrze gotuje, teraz ja cale kulinaria wzielam na siebie ale TZ czesto robi nam śniadania itp. Teraz np. Wziął sie za jakis tajemniczy deser, w piekarniku dochodzi pizza no i będzie pysznie

A czarnula cos mi na tel nie włącza zdjęcia wanienki :/

Ale my tez dzis zrobilismy krok naprzod bo fotelik kupionyi wanienka ze stelażem tez wanienke wybral Tż (bardzo poważnie podchodzi do swojej roli jako glownego kapiacego synka [emoji14] ) i wanienka jest niebieska z rybkami na dnie i przezroczysta

Musze sie jeszcze wziac za kupno adapterów do fotelika. Kojarzycie gdzie można dostać?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora