Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-13, 16:33   #752
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
ja na pewno upiekę murzynka a resztę mama i siostra A. no chyba, że może jeszcze upiekę piernik

lenka mi się 2 podoba
Z paczki?

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ale śmieszne Ja mam ciężkie włosy i dość dużo ich, jak za długo noszę kucyk na czubku głowy prawie to mnie łeb boli! Wy tak nie macie?
Tak! Od każdego spięcia włosów przy glowie
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja nie wiem, mój tata chyba jest jakimś czarodziejem, albo ma dobre źródło karpia, bo nigdy nie jedzie mułem, jest najpyszniejszy już niedługo będziemy się obżerać
U mnie tak samo,kiedyś nie lubiłam,a teraz uwielbiam,chyba moja ukochana ryba Pyszne pachnące bielutkie mięsko

Ja właśnie ugluciłam 70 uszek Tż pomagał,głownie w podjadaniu

Mi się te "lustrzane" szpilki nie podobają,dla mnie tak trochę walą latami 80'tymi i tą stylówą :P

Lenka,dla mnie zestaw nr 1 też

Ja probuję wszystkiego ze stołu, po czasach kiedy mama musiała mi robić ruskie,bo nic nie jadłam przyszedł czas,że jestem w stanie spróbować każdej potrawy może oprócz galarety,ale wtedy wygrzebuję rybę :P
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-12-13 o 16:37
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora