2015-12-13, 16:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzę dwie kreski na teście. Staraczki 2016
Cytat:
Napisane przez raduska
Dolinka ja ścierać na tarce kawałek wtedy lepszy efekt jest i mocniej imbir czuc  i zalać wrzątkiem tak do połowy a jak sie zaparzy juz tak po 10min mozna dolać mineralnej np i wtedy sok z cytryny i miodzik
Moj poszedł z cora sie przejść  w nosidle
Wczoraj tesciowa zapakowała nam prawie ze blachę ciasta drożdżowego [emoji85] a robi naprawde pyszne.
|
o mamo! drożdżowe uwielbiam 
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------
Cytat:
Napisane przez misiak17
No straszny jest ten wiatr. Już straż jechała, coś się pewnie stało. Do której jesteś sama? Mój Tz będzie koło 23. Ja już będę spała pewnie.
|
dokładnie nie wiem , ma mi dać znać ale pewnie około 21-22
mój często wraca późno nawet 1-2 w nocy i zawsze na niego czekam 
raduska dzięki za przepis własnie parzę imbir
ja bardzo dużo używam imbiru i miodu w kuchni , jak patrzę namój litrowy słoik miodu ile zjadłam w miesiąc to aż uwierzyć nie mogę
co do świec zapachowych z ikea też mam mnóstwo uwielbiam i często je zapalam 
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------
Cytat:
Napisane przez raduska
Jeju ostatnio wkręciłam sie w oglądanie " 600g szczęścia " tak nieraz sobie wieczorem odpalę albo jak sprzątam i jestem sama bo zeby usiąść i ogladnac to nie mam jak.
Ja rowniez nie żałuje wyboru meza 
|
co do wieku to jeszcze kilka lat temu 21 lat to był bardzo dobry wiek, w ostatnich latach standardy się zmieniły i ludzie coraz później wstępują w związki małżeńskie
ja również wyboru męża nie żałuję ja mam 25 on 35 i tyle mieliśmy na ślubie latka lecą także trzeba się o bobaski starać tym bardziej że chcemy więcej niż jedno
bojatoja u was troszkę inaczej bo jednego szkraba już macie
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------
Cytat:
Napisane przez raduska
Jeju ostatnio wkręciłam sie w oglądanie " 600g szczęścia " tak nieraz sobie wieczorem odpalę albo jak sprzątam i jestem sama bo zeby usiąść i ogladnac to nie mam jak.
Ja rowniez nie żałuje wyboru meza 
|
ja ten program oglądałam tylko raz kiedyś kawałek a na tym forum dużo się o nim mówi, na jakim kanale i o której godzinie on leci ???
|
|
|