Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W nowym roku nareszcie ujrzę dwie kreski na teście. Staraczki 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-13, 16:10   #642
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzę dwie kreski na teście. Staraczki 2016

Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Dolinka ja ścierać na tarce kawałek wtedy lepszy efekt jest i mocniej imbir czuc i zalać wrzątkiem tak do połowy a jak sie zaparzy juz tak po 10min mozna dolać mineralnej np i wtedy sok z cytryny i miodzik
Moj poszedł z cora sie przejść w nosidle
Wczoraj tesciowa zapakowała nam prawie ze blachę ciasta drożdżowego [emoji85] a robi naprawde pyszne.
o mamo! drożdżowe uwielbiam

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
No straszny jest ten wiatr. Już straż jechała, coś się pewnie stało. Do której jesteś sama? Mój Tz będzie koło 23. Ja już będę spała pewnie.
dokładnie nie wiem , ma mi dać znać ale pewnie około 21-22
mój często wraca późno nawet 1-2 w nocy i zawsze na niego czekam

raduska dzięki za przepis własnie parzę imbir
ja bardzo dużo używam imbiru i miodu w kuchni , jak patrzę namój litrowy słoik miodu ile zjadłam w miesiąc to aż uwierzyć nie mogę

co do świec zapachowych z ikea też mam mnóstwo uwielbiam i często je zapalam

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Jeju ostatnio wkręciłam sie w oglądanie " 600g szczęścia " tak nieraz sobie wieczorem odpalę albo jak sprzątam i jestem sama bo zeby usiąść i ogladnac to nie mam jak.

Ja rowniez nie żałuje wyboru meza
co do wieku to jeszcze kilka lat temu 21 lat to był bardzo dobry wiek, w ostatnich latach standardy się zmieniły i ludzie coraz później wstępują w związki małżeńskie

ja również wyboru męża nie żałuję ja mam 25 on 35 i tyle mieliśmy na ślubie latka lecą także trzeba się o bobaski starać tym bardziej że chcemy więcej niż jedno
bojatoja u was troszkę inaczej bo jednego szkraba już macie

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Jeju ostatnio wkręciłam sie w oglądanie " 600g szczęścia " tak nieraz sobie wieczorem odpalę albo jak sprzątam i jestem sama bo zeby usiąść i ogladnac to nie mam jak.

Ja rowniez nie żałuje wyboru meza
ja ten program oglądałam tylko raz kiedyś kawałek a na tym forum dużo się o nim mówi, na jakim kanale i o której godzinie on leci ???

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora