Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy coś się da zrobić z moimi włosami?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-13, 17:09   #1
Mam_Pytanko
Przyczajenie

Czy coś się da zrobić z moimi włosami?

Witam,
piszę tutaj, gdyż chciałbym zasięgnąć porady na temat moich włosów. Nie jestem żadnym znawcą i chciałbym się dowiedzieć, czy można by z nich coś jeszcze wycisnąć. Wielokrotnie widuję w telewizji i w internecie osoby, które mają piękne mocne lśniące i ładnie ułożone włosy i sam chciałbym takie mieć. Problemem mogą być geny. Mój tata będąc mniej więcej w moim wieku zaczął łysieć i teraz a czubku głowy nie ma praktycznie żadnych włosów. Ja staram się temu zaradzić. Od jakiegoś czasu stosuję maskę Wax i widzę jakieś rezultaty, gdyż wyczuwam rosnące małe włoski. Sądzę jednak, że moje włosy są bardzo cienkie. Wrzucę parę moich zdjęć, aby dać ogląd jak to obecnie się przedstawia (zdjęcia robione są w mocnym świetle, aby pokazać dokładnie powierzchnię głowy - na co dzień nie wygląda to tak strasznie ).
Chciałbym się dowiedzieć jakie środki musiałbym stosować, aby włosy wyglądały przyzwoicie. Czy gdybym zapuścił włosy teraz i zaczął je jakoś układać nie wyglądałoby to głupio? Od zawsze miałem bardzo sztywne włosy (taki jeżyk) i ułożenie było bardzo problematyczne. Teraz jednak stały się one bardziej miękkie i mógłbym sobie już na to pozwolić.
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi i pozdrawiam
Mam_Pytanko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując