Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 9 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-13, 20:15   #3969
anlaya
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 9 ;)

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
No tak, bo tych 5lat studiów to było dla ciebie tylko takim o sobie siedzeniem na prawie no cóż, najwyraźniej ciężko im zrozumieć, że oo prawie chce się pracować juz w miejscu bardziej prestiżowym niz urząd gminy gdzieś gdzie.można się rozwijać zawodowo. Kurde, tez chce znaleźć taką pracę

Niee.. to jakieś robienie z igły widły, jak się zestresują to i tak zrobią błędów od cholery, wiec próby nic nie dadzą.

My też nie. Póki co jedynie coś siostra TŻ mówiła byśmy do nich przyszli

Witam nową pokaż pierścień mocy i opowiedz coś więcej o was

Śliczna Lubię tak coś bez okazji dostawać szkoda że to już coraz rzadsze.

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Hej witam pod koniec weekendu oraz witam nową PM

Papaya bierz te buty bo bedziesz żałować, że nie kupiłaś ja juz swoje mam i nie żałuje, że kupiłam

Anlaya próbuj sił w zawodzie, nie słuchaj co mówią inni. Cieżko na to pracowałaś i sie uczyłaś zeby robic to co chcesz. Dopiero jak juz nie bedziesz miała co do gara włożyć to bierz pierwsza lepsza prace a nie teraz kiedy masz możliwości i w ogóle! Cyc do przodu, idź po swoje!!!

Nie zgadniecie kogo wczoraj spotkałam w barze jak byłam z TZ na piwku. Tego chłopaka z klasy co prawi mi komplementy! Przedstawiłam go TZ i w sumie na tym sie skończyło. Teraz widywanie go jest dla mnie bardzo niezręczne.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

A my sylwestra spędzamy we 4 z naszymi świadkami
Dzięki dziewczyny, bo już sama zaczęłam się zastanawiać, czy nie wydziwiam
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora