2015-12-14, 13:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 9 ;)
Cytat:
Napisane przez dorotti66
Hej wam
Jestem tak do tylu z wizazem, że
Ale laptopa mam w naprawie i nie wiem czy nie trzeba będzie kupic nowego
My na świadków mamy parę znajomych więc i chyba do nich jedziemy na sylwestra do Krakowa
A są starsi ode mnie o 2lata, a od TŻ-a o rok 
|
No dawno ci nie bylo jak tam?
Cytat:
Napisane przez aasiejka
Ostatnio na TTV o 22 był program "najlepszy w mieście" i chodzili po salonach w Lublinie. Całkiem ciekawy ten program  badali obsługę itp
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------
A kiedy macie zamiar zamawiać zaproszenia? 
|
O , a co dokładnie robili? mówili coś o salonach gdzie iść a gdzie nie? 
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612
Wg mnie słaba wymówka... mają zasrany obowiązek to wysłać w ciągu kilku dni a nie... mamy połowę grudnia... 3 tygodnie pakują paczkę dla jednej osoby? jak się wyrobić nie potrafią to niech siedzą po godzinach i pakują, no sorry ale to jest dla mnie przegięcie po całości...
Ok, jest sezon świąteczny... zamówiłam w tym czasie 4 paczki, tż też zamówił, każda paczka po zamówieniu była u nas W CIĄGU 3 dni roboczych... i co? Można? Można. Paczki były wysyłane na drugi dzień od zamówienia... no kurde i nikt jakoś nie skomlał "bo gorący sezon" czy "okres świąteczny"...
Październik/Listopad 2016
|
Niby tak, ale jak wysłali z zagranicy to będzie szła paczka ok 2-3 tygodni. Słabo ze 4dni się spóźnili z wysłanie, ale za to można im zjechać opinie na necie
|
|
|