2015-12-14, 13:13
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Hej.
Mloda odsypia. Ciagnie drzemke juz 3h! Pomylam okna w tym czasie, firanki popralam, pranie zrobilam i polowe prasowania. Popakowalam tez prezenty i na strych wynioslam, czekam jeszcze na telefon fp bo zamowilam z rana i chrzestna malej zamowila tablet fp bezposrednio do mnie to tez do zapakowania.
MAJKA w kerfie jest 10%. Ja robie zakupy tam raz w tygodniu na kwote 350/400 zl wiec jak zbiore z miesiaca eboony to 150zl spokojnie mam  zawsze troche do przodu 
Moi chlopcy to nawet nie wiedza co to ninjago i star wars
HANKA gratki pierwszych slowek
MADZIX szkoda ze malutka tak sie meczy a i rodzice nie doinformowani (w dzisiejszej dobie internetu) niestety zlote rady moga odbierac jako atak :/ ja miala przyjaciolke ktora odwrocila sie ode mnie i od wlasnej mamy bo chcialysmy pomoc i doradzalysmy. Ale nie, ona odbierala to jako atak i wolala sluchac tych co z dzieckiem nie mieli nigdy nic wspolnego :/
Nadrabiam dalej..
|
No to długo Ci pospała;-) też bym chciała żeby Filipek strzelił taką drzemkę to bym wszystkie okna pomyła łącznie z firankami;-)
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21
Hej jestem nie tomna.... Nie wiem co jest grane ale od 3nad ranem spała z nami o 6 się z rynkiem obudzila to skapitulowalsm i dałam jej mleko...
Pospala do 8... Ale ja się nie wyspałam bo się kokosila z boku na bok, kopala mnie po cyckach... 😏
Oczy na zapałki, marzę o drzemce
|
Biedna, to korzystaj z każdej wolnej chwili i odpoczywaj 
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------
Cytat:
Napisane przez Koperco
Zraz będę nadrabiała dalej ale MUSZĘ się pochwalić!!
Alicja zaczyna raczkować!!Dumna jestem jakby mount everest zdobyła a to tylko raczkowanie   narazie tylko trochę poczłapie i się męczy i rozjeżdza ale chyba muszę kupić te miękkie listwy powoli.. Dziewczyny gdzie kupowałyście (jak allegro to do kogo?)
No i przyszedł mi przedostatni prezent  Jeden ma przyjść z od chińczyków-ciekawe czy zdąży...To tylko malutka część składowa więc najwyżej dotanie po swiętach ale jestem zacieszona bo to co przyszło jest tak za☠☠☠iste   jaram się!
Za to Ala znów nic nie je prócz chrupek. Próbowałam dac jej ryż z jabłkiem i cynamonem to prawie nie zjadła. Zrobiłam teraz buraczkową z ziemniakami, marchewką oregano i tymiankiem-zaraz robimy podejście, ciekawe czy w ogóle zechce popatrzeć na nią...
|
Brawo dla Alicji   takie " nowości" cieszą jak nie wiem co ;-))
|