Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już dawno wszystko we mnie umarło..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-14, 20:24   #1
droga_mleczna
Raczkowanie

Już dawno wszystko we mnie umarło..

Czuję, że umieram. Że ten związek zabrał mi wszystko. Czuję, że jeśli nie powiem tego głośno to eksploduję. Tak bardzo potrzebuje się komuś wygadac. Tak bardzo potrzebuję komuś powiedzieć że jest mi źle, że nie chce tego dalej ciągnąć. Jestem po ślubie 6 lat, małe dziecko, dobra prace. Ale to małżeństwo zabija we mnie wszystko. Zaufałam komuś kto niszczy mnie dogłębnie... Niby fajny poukładany gosc. Nie pije. Nie pali. Dobrze zarabia. Rewelacyjny ojciec. Praktykujących ponad wszystko chrześcijanin. A oprócz tego... Domowy tyran. Np. Wczoraj uslyszalam że jestem pasożytem. Standard. Wykrzyczal jak bardzo mnie nienawidzi, jak by mnie w dupe kopnął. I że pojedzie sobie na ku...wy. Pół godziny wcześniej wrócił z kościoła... Standard.. Pragnę krzyczeć za każdym razem jak bardzo jest mi ciężko.. Kiedy byłam w ciąży gnoil mnie nie stóp. Kiedy urodziłam zostawial stale. Bo uważał że tak jest ok. Kiedy mnie się życie do góry nogami wywrocilo bo małe dziecko się urodziło..byłam sama, kopalni mnie słowami że sobie nie radzę

. Tak jest po dziś dzień... Ogarniam dom, dziecko pracę, a i tak słyszę że jestem do niczego.. Takie jest moje życie z mężem. Mężem katolikiem który szmacąc mnie słowami potem przeprasza.. Jest mi bardzo ciężko. Chciałabym uciec, zniknąć i już nie być. Mam dość...
z m u s z o n a . u k r y w a ć
ona wie, że on nigdy nie mógł czuć
t e g o . s a m e g o
dlatego udaje, że
j e j . t o . n i e . o b c h o d z i
droga_mleczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując