Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-14, 22:06   #265
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Co do zazdrości starszego dziecka o młodsze to moj starszy synek wszystkim się chwali bratem np.w przedszkolu. Jak wstanie to od razu chce go zobaczyć i mowi że chce do Juleczka bo on jest taki słodki. Dziś jak tak się męczył w wc to prosił żebym Juleczka przyniosła do niego bo Juleczek mu zawsze pomaga. W szoku byłam
Rany ten Twój Starszak jest przekochany... po prostu jest boski :-*

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie. W koncu. Przez tą moją wiercidupke nie mam czasu na nic. Musze stać przy nim bo on staje przy wszystkim. A już mi kilka razy tak głową do tyłu wyrznal.. [emoji14] jak go odkladam poduszkami to na nie wchodzi żeby być wyżej a z nich na meble i raczkuje. Nie mam już siły tłumaczyć mu ze tak nie wolno ja go na dywan on na nogi i tak ok 1086868658 razy dziennie
He he to kilka razy dziennie powtarzasz jedna czynność; -) - u mnie jest to samo...wstaje gdzie tylko się czegoś chwyci. .. a jak tylko ide do kuchni to słyszę klap klap rękami po panelach w przedpokoju... I od razu do kuchni do misek psa...

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
To zostaw go i się połóż. Pobawi się postoi i może sam położ. Wg mnie on musi nacieszyc sie nową umiejętnością tj.staniem ale akurat w tak mega skrajny sposób :/
Pewnie i racja tylko ja go nie umiem tak zostawić bo zaraz myślę o tym czy się nie uderzy czy coś :-(

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Postaram sie !

Moze tez go olej? Ja tez tak robilam jak Nikola nie chciala spac ze ja na sile probowalam uspic i sie tylko wku wialam a olalam raz drugi trzeci i ja mniej nerwow stracilam i jej przeszlo znaczy zasypia teraz raz dwa.
Kurde no właśnie nie umiem póki co :-( - ale chyba będę musiała to w sobie zmienić :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora