2015-12-15, 08:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Cytat:
Napisane przez siempre
Dziewczyny jakie macie zmywarki ? Co możecie polecić ?
|
Bosch i polecam

Cytat:
Napisane przez Hanka20
No bardzo małe wychodzą wkurzylam się bo teraz musze latać po sklepach i szukać czegoś w zamian.
A czym smarowalas?
Dzień dobry
U nas pobudki o 22,40, 1.05 i 5.15 na cyca. Prócz tego o 3.30 i 6.30 to ululalam i dospalismy do 7.30.
Dziś tz miał nocną zmianę w nowej pracy wiec powtórka z rozrywki u nas - siedzimy w kuchni i się bawimy. Później jadę w odwiedziny do mojej babci, trochę jej ogarnę jak synek da. Wiec pewnie znów wieczorem dopiero zajrzę do Was. No ale póki co jestem 
|
Linomagiem zielonym a wczoraj jak dziewczyny doradziły to clotrimazolem
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Brzuch ja bolal to sie i darla. Wczoraj tez pisalas ze sie darla a potew kupe zrobila wiec cos jest na rzeczy. Pomysl co moze powodowac te bole i zatwardzenia i weliminuj. Na nocki to ty nie masz co narzekac akurat bo ostatnio to Ci mala chyba raz wstawala tylko wiec sie ciesz! Moja wstaje co 30min i zyje, u innych tez duzo pobudek, a biedna Domima prawie w ogole nie spi..
|
Popieram 
Majka-na jakim programie zmywasz zazwyczaj ?
Wlasnie a propos zmywarek-widaialyscie gdzieś promke na tabletki Fairy platinum?
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Wasze dzieci jak niby usypiają to tez tak mruczą ze smokiem w buzi? Mmmm mmmmm [emoji23]
|
|
|