2015-12-18, 09:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Dziewczyny, czy mężowie w pracy mają u was prywatną opiekę medyczną? Jesteście z dzieci dołączenie? Zastanawiam się jak to jest z pediatra...
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Wiesz co.. ostatnio mamy jakoś tak mało czasu dla siebie, że po prostu nie mam serca go odprawić do siebie... kładzie się obok mnie i zaczyna opowiadać... a jak mi się oko zamknie to mówi "mamusiu... proszę... nie śpij, chcę Ci poopowiadać"... no a problem w tym, że ja nie potrafię leżeć w łóżku.. jak się już obudzę to muszę wstać bo mnie nosi i się wściekam więc z reguły wstaję z nim, zrobię mu śniadanko a sobie kawę i tak sobie siedzimy..
jaka mała akrobatka  Julka leży tak jak się ją położy do łóżeczka, chyba jeszcze zbyt leniwa jest [emoji14]
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------
http://wiadomosci.onet.pl/slask/smie...-dzieci/v1x95l
|
Junior jest taki kochany <3
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------
Cytat:
Napisane przez mms_22
dlatego z jednej strony cieszę się, że Iguś chodzi spać późno, bo śpi do 8, 8.30
ostatnio zasypia wczesniej (tzn miedzy 21-22, a nie o 1 w nocy) wiec jest poprawa, ale nie chwale Go, bo zapesze
a to Maja nie je śniadania przed wyjściem do szkoły?
 stópki oczywiscie gołe
u nas podobnie, z tym, że Iguś obraca się na brzuch jak Go przekładam z jednego boku na drugi do karmienia 
ja Go kłade na bok, a ten siup na brzuch, podpiera sie na rekach i głowa do góry - a oczy ma caly czas zamkniete  wyglada to komicznie
|
Wczoraj jej założyłam skarpetki i była histeria, więc niech sobie leży taka rozebrana, co poradzę 
|
|
|