Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-18, 09:02   #1806
rintintin
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Aha, super. Faktycznie kijowo. A są automaty biletowe by sobie kupić takie bilety?
Zmyliło mnie, że w jakdojade pokazało mi, że koszt przejazdy to 3zł więc byłam pewna, że coś koło tego mi wyjdzie.
Od nowego roku kupie metropolitalny bilet więc wtedy będę miała na wszystko i wszędzie ale teraz muszę sobie poradzić jakoś[emoji14]
Dzięki za uświadomienie

Jeśli o zimowy ślub chodzi to ja jestem całkowicie na tak byleby to był faktycznie zimowy a nie chlapowato-burowaty ślub. A niestety z naszą zimą to jakoś tak wychodzi. Aczkolwiek tylko zimą, niezależnie od pogody, widzę na sali takie dekoracje jak miała Loolo czy jak się ogląda gdzieś w necie.
Nie ma atomatow biletowych. Jeżeli chodzi o metropolitarny to pamiętaj , ze jest tylko na SKM plus jednego przewoźnika, np ZKM gdynia i wtedy w Gdańsku na autobusy/tramwaje potrzebujesz kolejne bilety.
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora