2015-12-18, 10:55
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Napisane przez GgochaA
Może z perspektywy osoby, która ją ogląda regularnie - jest ok.
Ja ją włączyłam pierwszy raz i myślałam że z nudów padnę bo "przepraszam, ale nie powiem o co chodzi, i jak nie wiecie to dobrze, a teraz ponawijam o tym dalej, ale nie pytajcie". Ło matkooo.
W komentarzach to samo.  Od razu sobie wyobraziłam że tak wyglądają wszystkie jej produkcje i uciekłam.  Nie wiem o co chodziło ale zmęczyłam się strasznie oglądając to.
|
Cieszy mnie, że nie jestem jakaś dziwna i komuś też się to nie podobało. Klasa za przyznanie się do winy i przeprosiny. Ale zrobiła to moim zdaniem tak słabo i jeszcze tak to przeżywała, że raczej jej nie polubię. Takim trochę przedszkolem i dramą z piaskownicy mi to zajechało i niemalże klasycznym #ktomawiedziećtenwie - ale i tak będę o tym mówić publicznie szyfrem 
I chyba w końcu odważę się to napisać, dla mnie to był ewidentnie filmik do nabicia wejść. Wstrzeliła się w swoją chwilę, swoje 5 minut. Naprawdę dla tak dziwnych przeprosin trzeba było aż nagrać filmik i to o takiej enigmatycznej treści? Lepiej by wyszło jakby przeprosiła na fb, bo tam przecież ludzie wiedzieliby o co chodzi. A taki przypadkowy widz już nie.
Obawiam się, że przez to iż przeprosiła będzie teraz taka trochę nietykalna. "Daj spokój, przeprosiła, już nie ważne jak". A według mnie styl przeprosin też mówi o jakiejś klasie.
|
|
|