2015-12-18, 11:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Cytat:
Napisane przez ismenka
hhaha bo wiecie jak to jest... np Bianeczka chciała jak najwięszke, problem z głowy - ile wejdzie maks bierze
a jak chce się takie dopasowane nie za wielkie i nie za małe to zaczyna się główkowanie.
Haha pewnie po operacji będę miała dni ze za małe i dni że za duże 
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------
no właśnie zupełnie inaczej wychodzą na zdjęciach. Moje , co prawda bez operki jeszcze, ale na zywo zupełnie inaczej wyglądają niż na zdjęciach. O wiele bardziej równe i jakieś fajniejsze haha.
Może lepiej byłoby robić zdjęcia z daleka samowyzwalaczem, bo z ręki to zawsze jakos krzywo wychodzi
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
Aicha a Ty byłaś u dr ? Co powiedział?
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------
hscick, nasza Kasia dzwoniła do AK zapytać o dłuższy pobyt. Powiedział, że jak coś jest nie tak, np. krwiak czy coś to oczywiście zostaje się w szpitalu u niego i nie płaci się za to dodatkowo. Ale dopytaj jeszcze na konsultacji
|
Kochana, na pewno będziesz miała takie dni, że raz będą ok, a raz bardzo nie ok! 
Zamieściłam fotkę w albumie całej sylwetki w ubraniu (tylko nie patrz na bajzel w sypialni!). Potem fotkę wykasuję.
Zdjęcia bardzo zmieniają nagie ciało, wystarczy pod innym kątem fotkę zrobić i jakieś wszystko takie zdeformowane. Ja swoją asymetrię też dopiero na fotkach zauważyłam. Wcześniej myślałam że są równe, nie mówiąc już o sutkach!
|
|
|