2015-12-18, 10:11
|
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez frik frik
ELVE ja mam apetyt lepszy niz kiedykolwiek. Dziecko mi po prostu duzo placze i nie mam jak jej zostawic. Zacznie sie zanosic do utraty oddechu czy Bóg wie co :/
|
A myślałaś o chustowaniu? Wtedy obie ręce się ma wolne.
Cytat:
Napisane przez frik frik
I Wy tam gadulicie non stop? Brakowalo mi Was a tu pustki, dobrze ze Agatka i Ty jeszcze sie udzielacie.
Ale mysle ze watek umrze smiercia naturalna 
|
One tam gadulą, ja się odzywam tylko jak mi się coś ważnego rzuci w oczy, ale generalnie staram się tego nie robić, bo mam focha Niedługo pewnie się wypiszę z tej grupy, bo i tak nie czytam, za mało tam czytelnie jest. Jak któraś będzie ciekawa co u mnie, to zawsze może na Wizażu napisać 
Wątek umrze, wiadomo.
Cytat:
Napisane przez krolewna1986
Dziewczynki co na hemoroidy? 
|
Nie mam teraz czasu grzebać w starych postach, ale niud zdaje się coś polecała jakiś czas temu, napisz do niej PW 
Cytat:
Napisane przez Pasztetnik
A u nas skok rozwojowy w pełni, od wczoraj młody mega maruda, wszystko mu źle, na rękach najlepiej.
|
U nas chyba ten skok objawia się głównie spaniem, od wczoraj młoda non stop śpi. Budzi się z krzykiem i za moment znowu śpi. Chyba że jeszcze wszystko przed nami, w sumie dopiero w środę skończyłyśmy 11 tydzień 
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz
Nel o 7 cos sie do siebie cieszyla hahha czuje ze jeszcze troche i bedzie smiala sie w glos 
|
Ja też tak dziś pomyślałam, że to już chyba kwestia dni 
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------
Cytat:
Napisane przez JoyceSky
Hej dziewczyny, ja jestem z watku listopadowego, ale moja Bianka urodzila sie o miesiac wczesniej (18 pazdziernika), wiec Was regularnie czytam 
|
Witamy
Dużo do czytania ostatnio nie ma niestety, ale zapraszamy
|
|
|