Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy....gdzie kupić stanik na duży biust..poddałam się..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-18, 10:17   #1
niepokorna33
Raczkowanie

Pomocy....gdzie kupić stanik na duży biust..poddałam się..

Dziewczyny jestem z Krakowa i już nie mam siły ..chodzę po galeriach i wchodzę do każdego sklepu z bielizną ,przymierzam pelno staników i żaden nie pasuje ,a jak by pasował to znowu nie ma rozmiaru.Rozmiary mają do miski d lub e ,a mi wychodzi na to ,że mam miec rozmiar 75 f.
Mierzylam staniki w INTISSIMI i bylyby dobre gdyby miska była większa (bo mierzylam 75e).Sprzedawczyni powiedziała,że oni nie maja misek F.
Wszędzie to samo..
Czy jest mozliwość kupienia takiego wiekszego rozmiaru i fajnego stanika w sklepie w necie?Tylko ,że tam nie przymierzę.Wiem ,że ceny kosmiczne tych większych rozmiarów,ale co zrobić?Z zazdroscią patrze na koleżanki ,które kupuja o polowe taniej staniki w Lidlu lub Tk maxx.Niestety tam nie ma większych rozmiarów,a szkoda.
Na codzień nosze staniki sportowe i mam już tego dość..chciałabym ,żeby mój biust ładnie wyglądal i był podtrzymany a nie wisiał ,ale nie chce tez jakichs staników z drutami i push-up.
Może akurat któraś z Was wie gdzie można dostac fajne staniki w necie ,skoro w sklepach stacjonarnych nie mogę kupic.
Z góry dzięku za wszelakie porady.
niepokorna33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując