Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Mamusie 2016 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-18, 10:42   #2114
nutik
Rozeznanie

Dot.: Lipcowe Mamusie 2016 :)

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
To ja bym się trzymała tych najwcześniejszych ustaleń, że jednak TP będziesz miała koło 10.07., zwłaszcza jeśli tak wychodziło z pierwszego USG(na wydruku jest napisany termin porodu).
Ale jestem pod wrażeniem wielkości Twojego dzieciątka, ciekawe ile moje będzie miało w poniedziałek
Właśnie ja też byłam w szoku, że już taki duży. Ja idę jeszcze we wtorek na USG, to porównamy dzieciaki

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

No matko, dzwoniłam przed chwilą do tej przychodni, w której mi przez przypadek dali zdjęciaz USG od innej pacjentki. Chciałam, żeby się z nią skontaktowali bo chętnie bym jej wysłała skany. Wiadomo, że każda mama lubi sobie na USG swoje popatrzeć, ja bym chciała szybko zdjęcia dostać. A babka na rejestracji kompletny brak chęci pomocy, mówi, że mam je przynieść na wizytę 28.12 i ona sobie je kiedyś odbierze. No szlag mnie trafia, co jej szkodzi zadzwonić do kobity i dać jej zdecydować, kiedy te zdjęcia ma dostać??? Ja mogę mieć skan na kompie w ciągu 30 sek, dlaczego nie mogłaby nas skontaktować??? "Po co niepotrzebne komplikacje...". No durne te baby, leniwe i tępe jakieś, kompletna znieczulica. Zadzwonię tam po południu, może będzie inna babka na zmianie.

Edytowane przez nutik
Czas edycji: 2015-12-18 o 10:44
nutik jest offline Zgłoś do moderatora